Horoscopul zilei 5 aprilie 2016. Pestii sunt indecisi, iar Capricornii au foarte multe de facut


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 aprilie 2016.


BERBEC

Dupa ultimele decizii pe care le-ai luat totul pare sa ia o intorsatura favorabila pentru tine. Incearca sa nu te grabesti in actiunile pe care le faci, ai putea sa pierzi detalii importante.

TAUR

Este posibil sa ai parte de discutii neplacute cu cineva din familie sau din cercul de prieteni. Ramai pe pozitii si pastreaza-ti calmul, pentru ca ceea ce spui sa fie inteles clar.

GEMENI

Ai parte de o zi buna, in general. In a doua parte a zile e posibil sa primesti vesti de la o persoana cu care nu vorbesti foarte des.

RAC

Este o zi in care trebuie sa recuperezi din lucrurile pe care nu le-ai facut pe parcursul zilei trecute, iar asta te va obosi pana spre finalul zilei. Incearca sa iti acorzi si timp pentru relaxare.

LEU

Ai o zi relaxata si te bucuri de munca depusa in zilele anterioare. Oamenii din jurul tau par binevoitori iar sta te incarca de energie. Nu face cheltuieli exagerate.

FECIOARA

Poiti pune la punct un plan de calatorie sau o deplasare in interes de munca. In orice caz, aceste lucru vine ca o gura de aer proaspat pentru tine, de care trebuie sa te bucuri cat mai mult.

BALANTA

Ai parte de multe aprecieri de la colegii de munca sau de scoala. Spre seara este posibil sa fii usor extenuata, ar fi bine sa iei o pauza si sa te pregatesti in avans pentru urmatoarea zi. Incearca sa inchei proiectele in care esti implicata.

SCORPION

Este timpul sa faci acea vizita la medic la care te-ai tot gandit in ultima perioada. Urmeaza o serie de evenimente care iti vor solicita energia si ar fi bine sa fii in cea mai buna forma pentru a le putea duce la capat.

SAGETATOR

Este de preferat sa nu insisti asupra lucrurilor pe care cei din jurul tau nu vor sa le faca. Poti naste conflicte pe care nu ti le doresti, fara sa iti dai seama.

CAPRICORN

O zi plina pentru capricorni! Incercand sa fii in mai multe locuri in acelasi timp nu vei face decat sa te epuizezi, fizic si psihic. Ia-ti un ragaz si fa un plan al zilei, inainte sa te arunci in valtoarea problemelor care apar.

VARSATOR

Neseriozitatea de care ai dat dovada in ultimul timp incep sa-si spune cuvantul. Apropiatii incep sa-si parda rabdarea si este posbili sa ii dezamagesti puternic daca nu iei masuri. E timpul sa faci hotararile pe care le-ai tot evitat.

PESTI

Nu te poti decide in ceea ce priveste viitorul tau si ar trebui sa te gandesti intens la ce ar putea fi mai bine pentru tine si pentru partenerul tau de viata. N-ar fi rau sa schimbi un pic aerul si sa faci o mutare, macar pentru o scurta perioada de timp.

related posts

Modifică setările cookies