Horoscopul zilei de 28 februarie 2014. Pestii sunt implicati in numeroase proiecte, iar sagetatorii se simt iubiti


Racii profita astazi de latura lor creativa, in timp ce leii fac tot posibilul pentru a-si tine partenerul aproape. Vedeta zilei: Olivia Palermo. La multi ani!


BERBEC

Este bine ca astazi sa acorzi o atentie sporita la ceea ce se intampla in jurul tau. Numai de tine depinde felul in care se vor desfasura lucrurile. Se ivesc oportunitati deosebite in viata ta, de care trebuie sa profiti la maxim, pentru ca-ti vor aduce numai bucurii.

TAUR

Te dovedesti un ajutor de nadejde pentru cei din jur, care te apreciaza si au nevoie de tine. Relatiile tale cu superiorii tai vor fi duse la un nivel mai inalt, motiv pentru care sansele tale de reusita pe plan profesional cresc considerabil exact in momentul in care te asteptai cel mai putin.

GEMENI

Se instaleaza un sentiment de singuratate in viata ta, insa ar fi bine sa profiti de acest lucru pentru a-ti regasi linistea interioara si libertatea, carora nu le-ai acordat atentie in ultima vreme. Incearca sa-ti refaci relatiile cu cei cu care te-ai certat recent, pentru un viitor mai bun pentru tine.

RAC

Latura ta creativa si inventiva se va manifesta cu precadere mai ales in prima parte a zilei. Desi nu mai vii cu aceeasi placere la job, vei face tot posibilul sa-ti consolidezi relatia cu sefii si colegii de la locul de munca. Nu ai face rau daca ai avea in plan cateva negocierile pe plan profesional 

LEU

Ar fi un moment bun sa explorezi noi cai prin care sa mentii cealalta jumatate fericita pe cat posibil. Incearca sa convingi si sa castigi intreaga atentie a partenerului tau prin niste gesturi simple, dar care sa-i dovedeasca sentimentele tale.

FECIOARA

Este  timpul pentru o apropiere fata de iubitul tau, daca ceva negativ a intervenit intre voi in ultima vreme. Renunta la gandurile negative, care iti inunda mintea de cateva zile si incearca sa reconstruiesti o punte intre tine si partenerul tau. Invata sa iubesti din nou pasional si sincer si culege beneficiile dragostei adevarate in viata ta.

BALANTA

Vei avea mai multe cheltuieli decat zilele trecute, insa le vei face fata ca de fiecare data. Evita  totusi orice cheltuieli neasteptate, care ti-ar putea dezechilibra bugetul. Ai nevoie de stabilitate financiara in viata ta, asa ca nu este momentul pentru investitii inutile.

SCORPION

Gandeste-te de doua ori inainte de a-ti permite orice fel de cheltuiala extravaganta, care ar putea sa depaseasca posibilitatile portofelului tau. S-ar putea sa apara unele cheltuieli imprevizibile si trebuie sa fii pregatita in acest sens.

SAGETATOR

In viata de cuplu, ai parte de impliniri din punct de vedere sentimental, iar datorita acestui lucru esti intr-o forma foarte buna. Intre voi doi, au loc momente frumoase, pe care le savurezi din plin si care te fac sa te simti in sfarsit iubita si apreciata.

CAPRICORN

Starea ta de sanatate este puternic influentata de bunastarea celor din jurul tau, in special de cea a familiei tale, astfel incat orice dezechilibru de-al lor devine imediat si problema ta. Concentreaza-ti totusi eforturile spre un aspect pozitiv al vietii si spre binele tau.

VARSATOR

Astazi este important sa stii sa-ti protejezi relatia cu partenerul tau de viata si sa nu te lasi afectata de probleme din exterior. Nu te certa cu iubitul tau din cauza unor lucruri care nu au nicio legatura cu relatia voastra, caci vei regreta daca te vei lasa prada emotiilor si factorilor externi.

PESTI

Ai in desfasurare numeroase proiecte, iar unele dintre ele pot avea legatura cu strainatatea. Este bine sa-ti dezvolti contactele si sa tii legatura cu persoanele care merita atentia ta. Ai parte de reusite frumoase, insa acest lucru nu va fi pe placul tuturor. Trebuie sa stii sa-ti vezi de drumul tau fara sa-ti pese de tot ceea ce auzi si vezi in jur. 

related posts

Modifică setările cookies