Berbecii au parte de o zi perfecta pentru noi proiecte, iar leii sunt mai in forma ca oricand. Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2014


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de miercuri, 29 ianuarie 2014.


BERBEC

Daca ai incredere in tine, orice este posibil, astazi mai mult ca oricand. Increderea in propria persoana este arma ta secreta, iar astazi ai toate sansele sa faci lucruri mari.

TAUR

Astazi esti ceva mai agitata decat de obicei, astfel incat vei avea curajul sa infrunti un membru de-al familiei sau un prieten, caruia ai ceva sa-i spui de mai mult timp.

GEMENI

Cei din jurul tau iti fac viata mai grea, insa daca reusesti sa te indepartezi pentru putin timp de ei si sa te izolezi in propria carapace, iti vei face treaba mult mai usor.

RAC

Astazi fie va fi cea mai buna zi din acest an, fie va fi cea mai rea. Posibilitatea de a avea o zi reusita este la fel de mare cu cea de a avea o zi ratata. Asadar, ai grija cum vei reactiona indiferent de situatie.

LEU

Fie ai inceput sa mergi la sala, fie tii o noua dieta, fie faci in sfarsit ceva ce iti place foarte mult, cert este ca astazi esti in forma, asa ca nu lasa pe nimeni sa-ti strice ziua.

FECIOARA

Dragostea si gandurile bune pe care le ai pentru cei din jur ii va face pe acestia sa-si doreasca sa stea mereu in preajma ta. Avand in vedere ca ai o zi reusita, poate ar fi bine sa te bucuri din plin de ea si sa mergi spre seara intr-un club.

BALANTA

Tinzi sa te gandesti la trecut, insa ai face bine sa revii la ceea ce inseamna prezentul si sa ii faci fata. Lucrurile se vor imbunatati pe zi ce trece.

SCORPION

Lasa deoparte orice tip de distractie si pune astazi in aplicare proiectul la care te gandesti de mult timp, altfel nu vei mai gasi o zi la fel de plina de energie pentru acest lucru.

SAGETATOR

Este un moment bun pentru a reflecta la viata ta, la ceea ce se intampla in jurul tau, caci astazi nu te vei bucura de suficienta energie incat sa faci lucruri mari.

CAPRICORN

Astazi este una dintre cele mai bune zile ale tale, asa ca bucura-te din plin de ea si fa tot ceea ce-ti trece prin cap. Citeste, mergi la un film, iesi la o intalnire cu fetele sau danseaza toata noaptea in club.

VARSATOR

Te simti extenuata, insa nu este un semn de imbolnavire sau ceva mai grav. Este doar o zi mai putin energica pentru tine, insa spre seara vei incepe sa-ti recapeti fortele.

PESTI

Vei fi solicitata din punct de vedere profesional, astfel incat ar fi bine sa accepti ajutorul atunci cand ti se ofera sau sa ajuti la randul tau. Cert este ca astazi este necesar ca tu sa fii concentrata si pusa pe treaba, pentru ca nu vei duce lipsa de responsabilitati.

  • Berbecii au parte de o zi perfecta pentru noi proiecte, iar leii sunt mai in forma ca oricand. Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2014

related posts

Modifică setările cookies