Horoscopul zilei de 4 februarie 2014. Vezi ce-ti rezerva astrele in dragoste si cariera


Taurii sunt indragostiti si iubitori, iar fecioarele o tin dintr-o petrecere in alta. Vedeta zilei: Natalia Imbruglia, care implineste astazi 39 de ani. La multi ani!


BERBEC

Un prieten mai vechi isi face loc in viata ta si incepi sa-l privesti asa cum nu ai facut-o niciodata. Devii tot mai confuza cu privire la persoana lui si in acelasi timp speriata la gandul ca sentimentele tale pentru el ar putea deveni mai puternice.

TAUR

Esti indragostita si iti doresti sa petreci cat mai mult timp alaturi de iubitul tau. Incearca sa ramai concentrata la activitatea ta de la birou pana diseara, cand poti organiza o iesire romantica la un restaurant care va place amandurora sau la o ceainarie.

GEMENI

Astazi, o persoana iti atrage atentia in mod deosebit si pana si pe tine te surprinde acest lucru. Fie face parte din trecutul tau foarte indepartat, fie ai cunoscut-o de curand, insa se intereseaza de binele tau, iar acest lucru nu poate decat sa te bucure.

RAC

Esti ingrijorata din cauza situatiei dificile prin care trece un prieten apropiat, insa nu te lasa coplesita de aceste sentimente, caci el stie cum sa se descurce si oricum nu apreciaza faptul ca te preocupa persoana lui.

LEU

Este momentul oportun inceperii unor studii sau a unor cursuri de perfectionare intr-un domeniu de care te simti atrasa. Avand in vedere ca partenerul de viata este preocupat de propriile probleme si prefera sa-si dedice timpul rezolvarii acestora, tu te poti concentra asupra lucrurilor care iti fac placere.

FECIOARA

Esti in forma maxima si accepti cu mare placere invitatia la o petrecere sau la o zi de nastere. De asemenea, este momentul ideal sa faci fata unor persoane sau unor situatii mai putin placute, caci nimeni si nimic nu-ti va sta in cale sa faci lumina si sa-ti reglezi conturile cu toata lumea.

BALANTA

"Compromisul" este cuvantul de ordine pe ziua de astazi si vei avea ocazia sa ai de-a face cu el. Pentru a mentine un echilibru in orice situatie sau relatie cu prietenii tai, incearca sa le accepti defectele si sa le recunosti calitatile.

SCORPION

Daca pana acum nu te-ai gandit sa-ti redecorezi casa, astazi ar fi momentul ideal pentru asa ceva. Ai energie, idei bune, esti atenta la detalii, informata cu privire la ultimele trenduri, astfel incat rezultatul va fi cu siguranta pe placul tau. De asemenea astazi nu dai ordine, asa cum iti place sa faci de obicei, ci dimpotriva te implici activ atat la serviciu, cat si in treburile casnice.

SAGETATOR

Esti plina de energie si toti cei din jurul tau observa ca esti in forma maxima. Bucura-te de aceasta zi si fa doar lucrurile care iti fac de obicei placere si munca iti va fi apreciata si admirata. Astazi este o zi perfecta pentru a te face remarcata.

CAPRICORN

Un prieten apropiat vine la tine cu un cadou, gest pe care nu ai cum sa nu-l apreciezi, desi nu te simti chiar confortabil in astfel de situatii. Accepta cadoul cu zambetul pe buze si multumeste-i pentru placerea de a-ti oferi un dar si ai grija sa faci si tu acest gest in viitor.

VARSATOR

Astazi, partenerul tau este rece si distant, iar gandurile ii sunt departe, motiv pentru care incepi sa ai indoieli in privinta lui. Nu este cazul sa faci din tantar armasar, pentru ca este doar o perioada mai grea, insa treptat lucrurile vor reintra in normal.

PESTI

Esti cu gandul numai la realizarea unor noi proiecte si deja ai o idee despre cum vor evolua lucrurile. S-ar putea ca trecutul tau sa-si puna amprenta in mod placut asupra planurilor tale de viitor, iar pana la sfarsitul zilei te vei simti mai implinita si mai fericita.

related posts

Modifică setările cookies