Horoscopul zilnic 19 ianuarie 2020. Racii au parte de o escapadă romantică, ce se întâmplă cu Taurii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 19 ianuarie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce o decizie inspirată în planul financiar, în urma unor îndelungi frământări. Deși îți place să fii locomotiva și toată lumea să facă numai cum îți dorești tu, astăzi cooperezi bine cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri și ești deschisă propunerilor.

Taur

Astăzi poți întâlni persoane cu care să ai lucruri în comun. Aveți aceleași idealuri și constați că puteți pune la cale un proiect, care să vă relanseze. În a doua parte a zilei stabilești cu partenerul destinația unei vacanțe pentru a sărbători un eveniment important pentru voi.

Gemeni

Dacă ești nevoită să lucrezi astăzi, primești aprecierile celor din jur pentru că reușești să rezolvi o problemă apărută, careia nimeni nu îi dădea de cap. Totodată ești preocupată și de starea sănătății și te hotărăști să faci niște investigații medicale. 

Rac

Astăzi este o zi excelentă pentru o escapadă romantică. Faci un gest deosebit sau o declarație de dragoste, care este apreciată de către partener. Dacă ești implicată într-un proiect în care îți folosești inclinațiile artistice, vei avea mari satisfacții.

Leu

O călătorie în interes personal te-ar deconecta. Poate chiar și o delegație în interes de serviciu ți-ar prinde bine, numai să pleci și să te rupi puțin de rutina zilnică. Vei avea parte, în următoarea perioadă, de schimbări favorabile în mai multe domenii, așa că fii pregătită să le primești!

Fecioară

Ai dispoziție de studiu astăzi și preferi să citești și să te informezi cu privire la domeniile tale de interes. Dacă ai de susținut examene în următoarea perioadă, vei reuși să găsești o metodă eficientă de a reține informațiile cât mai ușor. După-amiază dai curs unei invitații în oraș.

Balanță

Primești astăzi de la o prietenă un cadou care îți face plăcere și anume o carte pe care ai vrut să o achiziționezi de sărbători și stocul era epuizat. Ești surprinsă de gestul ei și fericită în același timp, că ai oameni lângă tine, care te apreciază și fac astfel de gesturi.

Scorpion

Astăzi, cu Luna în zodia ta, vei avea un magnetism aparte. Ești plină de pasiune, cu sentimente și trăiri intense. Este o zi importantă în planul sentimental, mai ales că după-amiază ai șansa să faci cunoștință cu o persoană, care-ți atrage atenția din prima.

Săgetător

Contextul astral de astăzi te ajută să experimentezi o gamă largă de emoții și sentimente, dintre cele mai profunde. Ești sensibilă la problemele membrilor familiei sau ale colegilor apropiați și încerci să îi ajuți/ocrotești. În grupul din care faci parte, poți descoperi niște lucruri ascunse sau persoane care nu îți vor binele.

Capricorn

Preocupările tale de astăzi sunt în special pentru relațiile de prietenie, pentru că s-au întâmplat tot felul de situații, care te-au făcut să te lămurești cine ți-e prieten și cine nu. Norocul tău este că vei cunoaște o persoană de care te vei atașa repede și cu care, se pare, că vei colabora într-un proiect viitor.

Vărsător

Posibil ca astăzi să ai o discuție neoficială cu șefii, care îți fac o propunere interesantă. Te ia prin surpridere propunerea și promiți să te gândești, pentru că ar implica mai mult timp la serviciu și nu vrei să-ți privezi familia de timpul petrecut împreună.

Pești

Astăzi îți dai seama cât de importante sunt pentru tine relațiile de prietenie. Ai nevoie de cineva cu care să împărtășești aceeași viziune asupra vieții și cu care să te implici în proiecte cu scop umanitar. În sfera profesională este posibil să primești o ofertă tentantă, dar pe care o refuzi.

Vezi și: Trending Review cu Daragiu - Episodul 12


related posts

Modifică setările cookies