Zoroscop zilnic 11 august 2014. Racii au probleme din cauza lipsei de diplomatie, iar Scorpionii se cearta cu cineva


Tag-uri: #horoscop #zodii

CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 11-17 AUGUST

BERBEC

Nativele din zodia Berbec tin astazi sa isi faca singure dreptate, dupa propriile legi. Insa lucrurile nu functioneaza asa. Ca sa nu ajungi persona non grata in grupul tau de prieteni, incearca sa faci compromisuri si sa tii cont si de parerile celorlalti. Acelasi lucru este valabil si in relatia cu partenerul.

TAUR

Se anunta o zi tensionata pentru nativele din zodia Taur. Astazi parca reusesti sa atragi asupra ta numai conflicte si energie negativa. Este posibil sa fii nevoita sa te trezesti cu noaptea in cap ca ajuti un prieten bun. 

GEMENI

Astazi nu iti sta gandul la munca. Ai chef sa te odihnesti si sa te relaxezi. Iti faci planuri de vacanta si lasi pe a doua zi lucruri care, din pacate, ar avea nevoie de o rezolvare urgenta. Este o zi in care nu excelezi la capitolul actiune si tot ce ai putea face in acest sens este sortit esecului.

RAC

Astazi Racilor le lipseste diplomatia si tind sa supere cateva persoane dragi cu niste cuvinte prost alese. Trebuie sa ai mai mare grija la modul de exprimare, ca sa nu ajungi sa jignesti oameni dragi. Ai parte de o situatie tensionata in familie spre finalul zilei.

LEU

Nativele din zodia Leu radiaza astazi si reusesc sa fie in centrul atentiei in grupul lor de prieteni. Toate privirile sunt atintite asupra lor si se bucura de momentul lor de celebritate. Nu este o zi in care sa iei decizii importante sau sa te implici in proiecte serioase.

FECIOARA

Nu ai o zi tocmai usoara si intalnesti o multime de provocari. In ciuda greutatilor, le vei face fata cu brio si la finalul zilei vei fi felicitata pentru felul in care ai actionat. Spontaneitatea si originalitatea sunt cele mai de pret atuuri ale tale azi si ele te vor scoate din bucluc.

BALANTA

Astazi nu este momentul sa te lauzi cu suceesele tale. Incearca sa nu faci prea mare caz in legatura cu reusitele tale profesionale, ca sa nu stranesti invidia colegilor. Este o zi in care vei trece printr-o multime de emotii, de la gelozie la agresivitate si chiar disperare.

SCORPION

Scorpionii tin neaparat sa se bage intr-o cearta astazi si parca de abia asteapta sa se iveasca ocazia. Sentimentele negative pe care le ai fata de o persoana din anturajul tau ies la suprafata si acum este momentul sa dai cartile pe fata. 

SAGETATOR

Nativele din Sagetator vor sa aiba parte de liniste si odihna astazi, asa ca prefera compania prietenilor si a familiei. Ai toate sansele sa devii un lider de opinie la tine la job, avand in vedere ca rezultatele profesionale din ultima perioada te recomanda pentru acest lucru.

CAPRICORN

Capricornii isi duc la bun sfarsit proiectele, insa va fi nevoie de foarta multa munca si chiar sacrificiu. Este posibil sa intri in conflict cu un coleg de serviciu, cu un membru al familiei sau cu iubitul. Este nevoie de mult calm si cumpatare.

VARSATOR

Din pacate, astazi ai neplacerea de a vedea si partea mai putin prietenoasa a apropiatilor tai. Astazi nu este momentul sa iti cauti un job nou, sa iei decizii importante sau sa dai sfaturi pretioase prietenilor. Incearca sa nu te implici in viata altora si sa iti vezi de problemele tale. 

PESTI

Astazi Pestii sunt pusi in fata unor situatii conflictuale, in care trebuie sa ia partea cuiva. Oricat ai incerca sa stai neimplicata, pana la urma tot va trebui sa alegi de partea cui esti. Incearca sa aduci cele mai bune argumente si sa iti motivezi decizia.

related posts

Modifică setările cookies