10 fotografii cu transformarea lui Kate Middleton. Cum arata Ducesa de Cambridge cand era mica


Nascuta pe 9 ianuarie 1982, Kate Middleton nu a fost mereu in centrul atentiei tuturor. Inainte sa devina Ducesa de Cambridge, Kate s-a bucurat de o copilarie fericita pe care a trait-o in Marea Britanie, dar si in Iordania.


Kate Middleton este cel mai mare copil dintre cei trei pe care ii iau Michael Middleton si Carole Goldsmith, care din mai 1984 pana in septembrie 1986 a locuit in Iordania alaturi de parintii ei, tatal sau lucrand in aceea perioada in aviatie, la British Airways.

Dupa revenirea in Marea Britanie, Kate a fost inscris la scoala St. Andrew, in Berkshire, iar in 2005 a absolvit Universitatea St. Andrews, cu specialitatea in istoria artelor.

Kate Middleton si Printul William s-au intalnit in timpul facultatii, ambii fiind studenti la aceeasi universitate. Cei doi au inceput sa se intalneasca din 2002, chiar daca la aceea perioada relatia lor nu a fost confirmata. Dupa scurta lor despartire din 2007, in 2010 aceastia si-au anuntat logodna, urmata de impresionanta nunta din 2011. Cei doi au impreuna doi copii, pe Printul George si pe Printesa Charlotte.

VEZI imagini in galeria foto de mai jos:

  • 10 fotografii cu transformarea lui Kate Middleton. Cum arata Ducesa de Cambridge cand era mica

related posts

Modifică setările cookies