Are un fizic de papusica si aparitii dintre cele mai angelice. Nimeni nu s-ar fi gandit ca va iesi imbracata asa


Se transforma treptat intr-o aparitie controversata, desi mult timp a fost privita ca o tanara angelica si copilaroasa. Taylor Swift uimeste cu ultimele sale decizii, dar si cu tinute din ce in ce mai sexy.


Dupa ce au inceput speculatiile ca si-ar fi marit bustul, odata cu imaginile care au atras atentia fanilor, dar si presei, Taylor Swift a captat toate privirile, oriunde a aparut. Zvonurile despre operatia estetica nu au fost confirmate, iar Taylor poarta adesea tinute care sa ii scoata in evidenta alte parti ale corpului, care reprezinta un adevarat atu pentru ea.

La fel este si in cazul tinutei sale din ultimele zile, cand a purtat o fusta neagra si stramta, atat de scurta incat cu greu iti poti lua ochii de la picioare, pentru a observa alte parti ale corpului.


Alaturi de topul negru, cu decupaje pe maneca si o pereche de bocanci ceva mai butucanosi decat te-ai astepta de la Taylor Swift, tinuta ei nu se incadreaza in cele glamouroase si foarte feminine pe care le poarta adesea. 

Cu cinci albume de platina si sapte Grammy-uri castigate intr-o cariera de noua ani, Taylor Swift este una dintre cele mai bogate, dar si cele mai "orientate" vedete pop din industria muzicala internationala.

  • Are un fizic de papusica si aparitii dintre cele mai angelice. Nimeni nu s-ar fi gandit ca va iesi imbracata asa

related posts

Modifică setările cookies