Taylor Swift, moment neașteptat în timpul unui concert. Cum a plonjat în cap, de pe scenă VIDEO


Taylor Swift a început turneul „The Eras Tour” în Arizona după o pauză de 5 ani. Cântăreața americană de 33 de ani a oferit un moment de infarct în orașul Glandale, când a plonjat în cap, de pe scenă. Cum au reacționat fanii artistei.


Taylor Swift știe să-și impresioneze admiratorii plătitori de bilete. Artista, care nu mai fusese în turneu prin America din 2018, a început turul orașelor de peste Ocean cu două concerte în Arizona.

Cu un playlist de 44 de piese, din cele patru albume pe care nu apucase să le promoveze intensiv din cauza pandemiei – Lover (2019), Folklore (2020), Evermore (2020) și Midnights (2022) – cântăreața i-a ținut cu sufletul la gură pe cei care veniseră să o vadă.

Însă, la un moment dat, Taylor Swift a șocat audiența cu un moment neașteptat, care a făcut parte din coregrafia concertelor: a plonjat în cap, ca în piscină, printr-o trapă deschisă în scenă, fâcându-se nevăzută. Vezi VIDEO mai jos!

@domcielak Since when?? Where’s that gold medal?? #glendaletstheerastour #taylorswift #tstheerastour #swifttok #diver #swimmer #fyp ♬ original sound - Depresseddom

Vezi poze din primele concerte ale turneului în GALERIA FOTO de mai jos!

După ce a „înotat” prin ceea ce părea o piscină, artista a ieșit în altă parte a scenei, lăsându-i pe fani cu gurile căscate.

Trapa din scenă nu ducea spre o piscină, însă cei care s-au ocupat de decor au creat impresia că artista a înotat la câțiva metri de fanii ei.

The Eras Tour se va încheia pe 9 august 2023, în Inglewood, California.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Taylor Swift, moment neașteptat în timpul unui concert. Cum a plonjat în cap, de pe scenă VIDEO

related posts

Modifică setările cookies