Piesa lansata de Zayn si Taylor Swift pentru coloana sonora Fifty Shades Darker, la fel de sexy ca filmul


Taylor Swift si Zayn Malik, fostul membru al trupei One Direction, si-au unit fortele pentru o colaborare care ar putea rezulta in cea mai sexy piesa a anului viitor. 


"I Don't Wanna Live Forever" face parte din coloana sonora a filmului Fifty Shades Darker si suna foarte sexy. Si primul film din serie are o coloana sonora de exceptie, care include piesa lui Ellie Goulding “Love Me Like You Do”, "Earnt It" a lui The Weekend sau un remix al piesei "Crazy in Love" a lui Beyonce, dar si contributii din partea lui Jessie Ware, Sia sau Rolling Stones.

Piesa "I Don't Wanna Live Forever" a ajuns pe locul 1 in i Tunes in numai o ora de la lansare.

 

#fiftyshadesdarker #idontwannaliveforever

Un clip video postat de Taylor Swift (@taylorswift) pe

Prima parte a povestii, Fifty Shades of Grey, a umplut cinematografele din intreaga lume, insa fanii nu au evaluat productia in cel mai pozitiv mod. Chiar si asa, toata lumea asteapta cu sufletul la gura partea a doua. Ultimele imagini cu Jamie Dornan si Dakota Johnson au fost luate cu asalt de cei care au fost cuceriti de primul film, dar si de cei care, manati de curiozitate, vor sa afle daca ce se intampla in Fifty Shades of Darker va fi mai interesant decat in Fifty Shades of Grey.

 

#idontwannaliveforever

O fotografie postată de Zayn Malik (@zayn) pe

  • Piesa lansata de Zayn si Taylor Swift pentru coloana sonora Fifty Shades Darker, la fel de sexy ca filmul

related posts

Modifică setările cookies