Ii despart 17 ani si jumatate de metru in inaltime. Cum arata iubitul milionar si mult mai batran al unei dintre adorabilele gemene din "Casa plina"


Mary-Kate Olsen este una dintre cele mai frumoase si cele mai de succes tinere de la Hollywood, asa ca toata lumea s-a asteptat ca iubitul ei sa fie un tanar la fel de atractiv ca ea. Iubirea insa nu tine cont de varsta sau de aspect.


Spre uimirea tuturor apropiatilor, in mai 2012 Mary-Kate Olsen, una dintre gemenele-minune din serialul "Full House", a inceput o relatie cu un barbat cu 17 ani mai in varsta decat ea.

Este vorba despre milionarul Olivier Sakozy, fratele vitreg al fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy, un milionar american de origine franceza, stabilit la New York.

Cei doi s-au cunoscut la un evenient datorita unor prieteni comuni si, spre suprinderea tuturor apropiatilor, care au crezut ca este vorba doar despre o relatie de-o vara, sunt inca impreuna.

Mary-Kate si Olivier sunt nedespartiti la evenimente sociale, dar si la meciuri de baschet. Spre deliciul paparazzilor, atat milionarul, cat si fosta fetita-vedeta devenita designer nu sunt deloc timizi si nu fac deloc economie de gesturi romantice in public.

Cei doi au fost suprinsi nu o data sarutandu-se, imbratisandu-se sau tinandu-se de mana, atat pe strada, cat si la evenimentele la care participa impreuna.

Se pare ca relatia lor este din ce in ce mai puternica, pentru ca cei doi sunt nedespartiti si in vacante, iar Mary-Kate s-a apropiat destul de mult de fiica cea mica a lui Sarkozy care, in mod ironic, are aceeasi inaltime ca si actrita americana.

Inca o dovada a apropierii tot mai puternice dintre milionar si Mary-Kate este faptul ca Olivier si-a scos la vanzare apartamentul somptuos din new York pentru a se muta impreuna cu mai tanara lui iubita. Se zvoneste, de altfel, ca Olivier ar vrea sa se casatoreasca cu Mary-Kate, dar ca amana momentul pentru ca crede ca ea ar fi mult prea tanara pentru acest pas.

  • Ii despart 17 ani si jumatate de metru in inaltime. Cum arata iubitul milionar si mult mai batran al unei dintre adorabilele gemene din Casa plina

related posts

Modifică setările cookies