Kate Middleton, par ca din reclame: stralucitor si natural. Coafura simpla, dar de efect cu care a impresionat Ducesa


Kate Middleton are un par spectaculos, saten, care radiaza de sanatate. Ducesa de Cambridge a impresionat din nou cu coafura sa: de data aceasta, cu ocazia vizitei unui spital de copii, aceasta a avut un look de inspiratie retro.


Sotia Printului William si-a facut aparitia intr-un costum albastru din tweed, asortat cu o pereche de pantofi in aceeasi culoare. Insa cele mai multe priviri le-a atras podoaba sa capilara. Parul Ducesei arata exceptional: are un look natural si pentru asta este invidiata de orice femeie.

Dar cat de natural este, totusi, parul lui Kate Middleton? De-a lungul timpului, au aparut mai multe informatii legate de acest subiect. In urma cu cativa ani, ziaristii de la Daily Mail aflasera care este vopseaua cu care Kate se vopseste pentru un castaniu impecabil. Potrivit tabloidului britanic, Ducesa folosea atunci o vopsea profesionala, preferata a vedetelor de la  Hollywood, in valoare de 400 de euro. 

In 2013, Kate avea parul vopsit in suvite foarte discrete, mai deschise decat culoarea sa naturala. Acum, parul ei este perfect uniform.

Multi banuiesc ca Ducesa ar avea extensii, insa pana acum nimeni nu a reusit sa dovedeasca acest lucru, semn ca sunt mare sanse ca parul ei sa fie natural, dar vopsit.

  • Kate Middleton, par ca din reclame: stralucitor si natural. Coafura simpla, dar de efect cu care a impresionat Ducesa

related posts

Modifică setările cookies