Mary-Kate Olsen vorbeste pentru prima data despre relatia cu Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului presedinte francez


Celebra actrita devenita designer are, de cateva luni, o relatie amoroasa care a uimit lumea mondena americana, atat datorita diferentei mari de varsta dintre cei doi parteneri (ea are 26 de ani, el 42), cat si datorita familiei iubitului ei.


Este vorba, bineinteles, despre relatia cu Olivier Sarkozy, un bancher new-yorkez care este fratele vitreg al fostului presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy si cumnatul Carlei Bruni. Ceea ce inseamna ca, daca Mary-Kate s-ar casatori vreodata cu omul de afaceri, ar deveni cumnata cu Carla. :)

Cele 10 porunci pentru un cuplu fericit. Care sunt regulile pe care trebuie sa le stie orice parinte

Zvonurile ca cei doi ar fi impreuna s-au adeverit atunci cand au fost surprinsi de paparazzi la plimbare si apoi la un eveniment sportiv in New York.

Desi intre timp se pare ca Mary-Kate si Olivier s-au mutat impreuna intr-o casa de 6,25 de milioane de dolari din New York, cei doi au refuzat sa vorbeasca despre relatia lor. Recent, insa, celebra actrita a dat un interviu pentru revista "Wall Street Journal", in care a povestit despre modul in care face fata interesului media vizavi de viata ei amoroasa.

Foto: Mary-Kate si Olivier, parasind separat casa lor din cartierul East Village

"Mary Kate a fost sub microsocp in ceea ce priveste barbatii cu care isi da intalnire. In prezent, ea are o relatie cu Olivier Sarkozy, directorul si managerul general al diviziei de finante globale a Carlyle Group si fratele vitreg al fostului presedinte al Frantei. Diferenta de varsta de 16 ani dintre ei este in prezent un subiect preferat al tabloidelor. "Toata lumea se pare ca are o parere despre noi", a spus Mary-Kate. E mai bine sa te concentrezi la ce este in fata ta si sa pui un picior in fata celuilalt."

Spune si tu: crezi ca diferenta de varsta intr-o relatie este atat de importanta?

  • Mary-Kate Olsen vorbeste pentru prima data despre relatia cu Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului presedinte francez

related posts

Modifică setările cookies