Primele poze cu Printul George si Printesa Charlotte! Cat de draguti pot fi impreuna cei doi copii ai lui Kate Middleton


La o luna de la nasterea micutei Printese Charlotte, Kate Midlleton, impreuna cu reprezentantii Monarhiei Britanice, au publicat pe internet primele imagini oficiale cu nou-nascuta.


Pozele care fac furori pe internet sunt facute de proaspata mamica in intimitatea camerei copiilor. Ducesa de Cambridge i-a surprins pe cei doi micuti, Printul George si Printesa Charlotte, imbracati frumos si demonstrandu-si afectiunea unul fata de celalt.

In imaginile adorabile, baietelul o tine in brate pe surioara lui mai mica, ii zambeste si pare pur si simplu cucerit de ea. De cealalta parte, copila pare sa se adapteze la noua lume din care face parte.

Potrivit reprezentantilor Casei Regale, instantaneele au fost facute la cateva zile de la externarea lui Kate si a lui Charlotte din spital, in urma cu o luna. Pasionata de fotografie, insasi Ducesa a surprins momentele adorabile dintre cei doi frati si a decis sa le faca publice acum, cand se apropie data crestinarii printesei.

Cuplul regal format din Kate Middleton si Printul William a urat bun venit pe lume unei fetite sanatoase, in dimineata zilei de 2 mai 2015. Fetita a cantarit 3 kilograme si 600 de grame la nastere si a fost numita a patra in linie la tronul Marii Britanii, dupa bunicul, tatal si fratele mai mare, Printul George.

Nasterea a aut loc tot la aripa privata Lindo Wing din cadrul spitalului St Mary's din Paddington, unde Kate Middleton a nascut si prima oara.

related posts

Modifică setările cookies