Taylor Swift, in cea mai frumoasa rochie de domnisoara de onoare. Cum a reusit sa o eclipseze pe mireasa


In weekend-ul care tocmai a trecut, Taylor Swift a fost domnisoara de onoare la nunta uneia dintre cele mai vechi si bune prietene. Artista a ales o rochie superba, care a eclipsat-o pe cea a miresei insa.


Artista in varsta de 26 de ani a fost domnisoara de onoare la nunta prietenei ei din copilarie, Britany Maack. Si pentru ca o cheama Taylor Swift si are o avere estimata la peste 80 de milioane de dolari, nu putea sa imbrace orice fel de rochie.

Blonda a ales o creatie speciala semnata de designerul Reem Acra, care a desenat si rochia purtata de mireasa. Cu manecile si corsetul realizate din material brodat si o fusta lunga pana in pamant, din sifon, Swift a dat startul unei noi tendinte in materie de rochii de domnisoare de onoare.

"Nu am mai avut niciodata pana acum un rol la nunta cuiva apropiat. E prima data si e foarte important pentru mine fiindca e vorba de cea mai buna prietena a mea; o stiu demult. Si se marita cu cineva pe care-l cunosc de la patru ani", a spus Taylor intr-un interviu exclusiv acordat celor de la People, care au imagini exclusive de la nunta.

Pentru a vedea tinuta cantaretei din cap pana-n picioare, click AICI.

 

Senior year.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

  • Taylor Swift, in cea mai frumoasa rochie de domnisoara de onoare. Cum a reusit sa o eclipseze pe mireasa

related posts

Modifică setările cookies