Taylor Swift, picioare interminabile si ultra skinny in cei mai mulati pantaloni. Dovada ca ar putea lua locul oricand unui model Victoria's Secret!


Taylor Swift munceste din greu ca sa aiba o silueta impecabila: paparazii o surprind aproape zilnic in drumul spre cursurile de Pilates, iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber. Cantareata are o silueta perfecta si ar putea oricand sa ia locul pe scena modelelor Victoria's Secret.


Nu este o intamplare ca Taylor Swift a fost anul acesta invitata, din nou, sa cante la prezentarea Victoria's Secret. Artista are un corp superb si arata impecabil in outfiturile create de celebrul brand de lenjerie intima.

Taylor nu a scapat de paparazzi nici macar in perioada sarbatorilor. Acestia au pandit-o zi de zi in fata casei sale din New York si pana la urma au reusit sa o fotografieze. Ca de obicei, artista a avut un look perfect. De data aceasta a dat stilul retro pe unul rock chic.

Taylor Swift si-a pus in valoare picioarele lungi si suple purtand o pereche de pantaloni negri ultra mulati si botine cu toc. Cantareata si-a completat look-ul cu geaca de piele cool.

Desi este una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz, Taylor Swift este singura de la despartirea de Harry Styles. Si, mai nou, primeste recomandari privind viata sa amoroasa de la alte celebritati. Cantaretul Ed Sheeran i-a sugerat artistei sa se cupleze cu Orlando Bloom, care are si el un apartament in acelasi bloc cu ea. "El e foarte dragut si, culmea, mai sta si in bloc cu ea. Sper ca pana la urma sa iasa scantei".

  • Taylor Swift, picioare interminabile si ultra skinny in cei mai mulati pantaloni. Dovada ca ar putea lua locul oricand unui model Victoria s Secret!

related posts

Modifică setările cookies