Adelina Chivu, mărturii din carantină: „M-am șocat când am văzut ce se întâmplă”


Soția lui Cristi Chivu, Adelina, trăiește la Milano cu fostul internațional român și cu fiicele lor. Adelina Chivu a povestit într-un interviu pe Instagram cum e viața în carantină și care e atmosfera pe străzi.


„Când am vorbit cu prieteni medici, eu una m-am șocat de ceea ce se întâmplă. Deja, unii care au peste 60 de ani sunt cu semnul întrebării dacă mai sunt puși pe aparatele de respirat. Pentru că sunt atât de puține, încât, cumva, îi triază după vârstă. Cumva, aleg cine trăiește și cine moare”, spune Adelina Chivu într-un interviu acordat Simonei Gherghe pe Instagram.

Adelina Chivu spune că epidemia de coronavirus a schimbat complet regimul de viață al familiei ei. Nimeni nu mai iese din casă decât pentru cumpărături strict necesare. În rest, respectă regulile carantinei, impuse de autoritățile italiene.

„Nici n-am avea unde, este totul închis. Restaurante, absolut tot este închis. Marketurile rămân deschise, comenzi online pe marketuri e destul de greu să mai faci pentru că trebuie să-ți programezi livrarea”, mai spune Adelina Chivu.

Soția lui Cristi Chivu îi sfătuiește pe românii aflați în Italia să respecte cerințele carantinei și să nu plece la drum, spre România. 

„Nu am înțeles nicio secundă oamenii de aici care au plecat. Unde au plecat? Asta nu înțeleg (...) S-au gândit să se ducă în România, îmbolnăvesc pe alții și suprasolicită un sistem medical care nu știu dacă e la fel de bun, nu?”, mai spune Adelina Chivu.

Reprezentanții Asociației Românilor din Italia au criticat dur autoritățile de la București pentru suspendarea transporturilor aeriene și terestre pe direcția Italia-România. Ei arată, într-un comunicat de presă, că se simt părăsiți de guvernanți și amenință că românii din Italia vor găsi rute alternative spre țară. Detalii AICI.

Vezi interviul complet mai jos!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Gherghe (@simgherghe) on

 

Citește și: Fiica cea mare a lui Cristi Chivu a împlinit 11 ani. Cât de frumoasă este Natalia

Fotografii: @adechivu

  • Adelina Chivu, mărturii din carantină: „M-am șocat când am văzut ce se întâmplă”

related posts

Modifică setările cookies