Anastasia, fiica cea mică a lui Cristi Chivu, a împlinit 11 ani. Fetița impresionează cu frumusețea ei


Cristi Chivu și soția lui, Adelina, au motiv de petrecere în familie: fiica lor cea mică, Anastasia, a împlinit 11 ani și s-a transformat într-o domnișoară superbă. Aceștia locuiesc de ani de zile la Milano.


Adelina Chivu i-a urat “La mulți ani” Anastasiei și pe Instagram, acolo unde s-a putut observa că fetița este combinația perfectă dintre părinții ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Chivu (@adechivu)

De curând, soția lui Cristi Chivu a vorbit despre pasiunile fiicei sale. “De când s-a născut a fost trouble maker, agitată. Acum ea vrea să se facă actriţă, exersează să plângă la comandă, îi place mult să se îmbrace frumos, e super-sociabilă, cu toată lumea se împrieteneşte în 5 minute”, spunea Adelina pentru Ok Magazine.

Deși este foarte discretă când vine vorba despre viața personală, Adelina le arată fanilor, din când în când, o parte din momentele frumoase pe care le petrece alături de familia sa.

 

Aceasta  a povestit cât de grea a fost izolarea în timpul pandemiei de coronavirus, când în Italia regulile erau foarte stricte.  Aceasta a mărturisit că atunci când nu a mai putut ieși deloc din casă “a fost groaznic”, mai ales că aveau un balcon mic.  “Vecinii mai în vârstă din clădire ne-au rugat să nu ieşim nici în curte pentru că lor le e frică. Aşa că nici măcar în curte nu am putut ieşi. În schimb, ne-am luat un căţel în acea perioadă, care m-a făcut să mai uit de pandemie”, a spus Adelina pentru Ok Magazine.

Soția lui Cristi Chivu a mai dezvăluit despre fiicele sale că vorbesc foarte bine limba română, însă la fel de bine se descurcă și în engleză. De fapt, cele două merg la o școală unde se predă în engleză, dar au și cursuri de italiană. Deci, sunt fluente deja în trei limbi.

 

Adelina spune că principala ei preocupare acum este să le educe pe cele două fete. “Nu aş da nimic din ce am acum doar pentru a fi mai tânără sau mai frumoasă. Acum mă concentrez să le formez pe ele – să se aranjeze, să fie îngrijite, decente, simple, fine... Pentru că din păcate anturajele şi social media pot atrage tinerele adolescente şi în zone care mie nu mi se par cele mai bune exemple”.

 

  • Anastasia, fiica cea mică a lui Cristi Chivu, a împlinit 11 ani. Fetița impresionează cu frumusețea ei

related posts

Modifică setările cookies