Poveşti de iubire. Adelina şi Cristi Chivu: ca să o cucerească, el i-a dat un card pentru shopping. Reacţia ei i-a schimbat viaţa


În 2018 au sărbătorit 10 ani de căsătorie. Şi se iubesc ca în prima zi.


De fapt, nu chiar ca în prima zi. Pentru că la început, ea nu prea l-a băgat în seamă, iar el nu şi-a dat seama că ea e specială. 

Tocmai de asta, când, după şase luni în care a curtat-o, a reuşit în sfârşit să o convingă să vină în Italia şi să o aibă faţă în faţă, a făcut ceva ce ar fi impresionat o altfel de fată. Nu pe Adelina. Mai precis, i-a dat cardul lui premium pentru cumpărături. Adelina l-a refuzat politicos, dar foarte ferm: “Mulţumesc, nu e nevoie, am bani la mine.” Atunci, el a privit-o zăpăcit: a înţeles că pentru el reprezenta o altă lume: aceea unde nu conta că el era multimilionar, ci era important cine era cu adevărat Cristi Chivu. 

Pe atunci, el avea 27 de ani, 25 de ani. La puţin timp a şi cerut-o în căsătorie, după un meci la Milano. A fost neaşteptat şi Adelina chiar a povestit amuzată că nu înţelegea de ce stă Cristi în genunchi după meci: credea că îl doare sau deranjează ceva. 

Restul e istorie. Într-o frumoasă zi de vară din 2008, s-au şi căsătorit. Evenimentul a fost considerat "nunta anului" şi a reunit la Palatul Știrbey din Buftea toate vedetele momentului. Azi, cei doi locuiesc la Milano, alături de fetiţele Natalia şi Anastasia, iar Adelina se declară “cea mai norocoasă fată din lume.”

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MATERIALE SPECIALE:

FOTO: FACEBOOK ADRIAN MUTU

related posts

Modifică setările cookies