Cum arată Adelina Chivu, la 41 de ani? "Puterea femeilor"


La 41 de ani, împliniți la începutul anului, Adelina Chivu arată excepțional. Asta deși este mama a două fete, Natalia și Anastasia, una de 14 ani, iar cealaltă de 12 ani. 


Fosta prezentatoare de știri sportive trăiește acum la Milano, unde se bucură de viața în Italia. Pe Instagram chiar a postat, în luna femeii, o poză pe care a însoțit-o cu mesajul "Girl power"- "Puterea femeilor". Când nu arată poze cu ea, pune fotografii cu al ei cățel, pe care se pare că îl iubește foarte tare. 

Adelina a fost invitată și în emisiunea „La Măruță”, unde, după opt ani de absență,  a povestit:

 "Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui.

„Au trecut foarte repede și foarte ușor acești ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu ne dădeam șanse, dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. După asta a venit sarcina cu Natalia. Ai grijă ce-ți dorești a fost. Adică îmi doream, dar...Eu nu văzusem copil nou-născut până atunci. Noroc că a fost foarte bună Natalia cât a fost bebeluș. Nu același lucru pot să spun și despre Anastasia, că de aia am doar 2 copii și nu m-am întins un pic cu numărul."

Vezi cum arată ADELINA CHIVU în GALERIA FOTO

FOTO: ADELINA CHIVU INSTAGRAM

Vezi și:

  • Cum arată Adelina Chivu, la 41 de ani? Puterea femeilor

related posts

Modifică setările cookies