Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi în primul interviu televizat. Actorul susţine că nu a apăsat pe trăgaci


Alec Baldwin (63 de ani) a acordat primul interviu televizat, de la tragedia care s-a petrecut pe platourile de filmare ale westernului “Rust”. Directoarea de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut atunci viața, iar regizorul Joel Souza a fost rănit.


Halyna Hutchins (42 de ani) a murit în urma rănii provocate de glonțul care a fost tras cu arma de recuzită folosită de actorul Alec Baldwin, iar regizorul Joel Souza a fost transportat la spital cu o plagă împușcată. Tragedia s-a petrecut în 21 octombrie.

Potrivit martorilor, Alec Baldwin se pregătea să filmeze scena cu arma, când a pus mâna pe revolverul Colt 45 și s-a adresat echipei de producție: “Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, și ‘Bang!”, scrie Daily Mail. La scurt timp, Halyna Hutchins s-a prăbușit la pământ cu o hemoragie puternică. Glonțul tras de Alec Baldwin i-a străpuns pieptul și l-a rănit inclusiv pe regizorul Joel Souza, care se afla în spatele Halynei. 

În promo-ul care circulă deja pe internet, actorul Alec Baldwin apare cu lacrimi în ochi și susține că el nu a apăsat pe trăgaci, potrivit The Sun

Actorul de 63 de ani i-a oferit un interviu lui George Stephanopoulos și a rememorat cele mai cumplite clipe din viața sa. 

“Nu am apăsat trăgaciul. Nu, nu, nu, nu, nu... Nu aș îndrepta niciodată arma spre cineva și nu aș apăsa pe trăgaci”, a spus Alec Baldwin. Atunci când gazda l-a întrebat cum a ajuns un glonț real în pistolul său, Alec a răspuns: “Nu am nicio idee. Cineva l-a pus acolo. Un glonț care nu trebuia să fie pe acea proprietate”.

În interviul emoționant, Baldwin și-a amintit cu durere de Halyna: “Era iubită de toți cei cu care a lucrat. Era admirată. Nici acum nu-mi vine să cred. Nu e real pentru mine”.

Alec Baldwin a mai spus că acesta este cel mai îngrozitor lucru care i s-a întâmplat: “Mă gândesc mereu la acele momente și la ce aș fi putut face”. 

Fotografii: Getty Images/ capturi Youtube

 

 

 

  • Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi în primul interviu televizat. Actorul susţine că nu a apăsat pe trăgaci

related posts

Modifică setările cookies