Alec Baldwin nu se consideră responsabil pentru moartea Halynei Hutchins. Pe cine acuză actorul


Alec Baldwin a depus recent mai multe acte la instanță în procesul în care este acuzat de omor prin imprudență. 


Familia regizoarei Halyna Hutchins îi acuză pe actor și pe alți membrii ai echipei de filmare și de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și de comportament nesăbuit. 

Halyna Hutcchins avea 42 de ani când a murit pe platourile de filmare ale western-ului “Rust”. Tragedia s-a petrecut în 21 octombrie, la o fermă din New Mexico. 

În actele pe care le-a depus la instanță, Alec Baldwin neagă orice responsabilitate cu privire la moartea femeii, ba mai mult actorul o învinuiește chiar pe regizoarea care și-a pierdut viața. 

Potrivit NY Post, Baldwin spune că ea i-a dat instrucțiunile care au dus la tragedia de pe platourile de filmare. 

Actorul de 63 de ani a insistat că “fiecare greșeală” care a dus la moartea regizoarei pe platoul de filmare de la “Rust”, din New Mexico, “a fost făcută de altcineva”.

“Acesta este un caz rar în care sistemul s-a defectat și cineva ar trebui să fie considerat vinovat din punct de vedere legal pentru consecințele tragice. Acea persoană nu este Alec Baldwin. 21 octombrie a fost cea mai cruntă zi din viața lui Alec Baldwin. Această zi continuă să-l bântuie”, a scris avocatul vedetei, Luke Nikas, în dosar, potrivit sursei menționate mai sus. 

Alec Baldwin susține că nu este responsabil pentru moartea Halynei, întrucât a fost asigurat că arma pe care o folosea nu avea muniție reală. Actorul mai spune că Halyna i-ar fi spus să îndrepte arma către ea și să tragă. 

"Ea i-a indicat lui Baldwin să țină arma mai sus, la un punct în care era îndreptată către ea. Se uita cu atenție la monitor, apoi la Baldwin, în timp ce dădea aceste instrucțiuni. Atât Hutchins, cât și Baldwin au avut convingerea că arma nu conținea gloanțe reale", mai scrie în documentele depuse la instanță.

Halyna Hutchins (42 de ani) a murit în urma rănii provocate de glonțul care a fost tras cu arma de recuzită folosită de actorul Alec Baldwin, iar regizorul Joel Souza a fost transportat la spital cu o plagă împușcată. Tragedia s-a petrecut în 21 octombrie 2021.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Secretul lui Zelensky

  • Alec Baldwin nu se consideră responsabil pentru moartea Halynei Hutchins. Pe cine acuză actorul

related posts

Modifică setările cookies