Alec Baldwin, la al optulea copil! Soția actorului, Hilaria, a dus pe lume o fetiță


Alec Baldwin are motive să zâmbească, după ce a declarat recent că nu este zi în care să nu se gândească la incidentul de pe platoul de filmare al peliculei Rust. Actorul în vârstă de 64 de ani și soția sa, Hilaria Baldwin, și-au mărit familia. 


Instructoarea de yoga a adus pe lume cel de-al șaptelea copil al cuplului. Alec Baldwin mai are o fiică din căsnicia cu Kim Basinger.

"Este aici! Suntem atât de încântați să vă prezentăm micuţul nostru vis devenit realitate: Ilaria Catalina Irena. 9-22-22. Atât eu cât și fetița sunt fericite și sănătoase. Micuții din familia Baldwin i-au oferit o primire călduroasă. Multă dragoste tuturor. Suntem atât de fericiți să împărtășim vestea asta cu voi”, este mesajul scris de Hilaria și repostat de Alec Baldwin. 

Mesajul este însoțit și de un filmuleț emoționant cu mămica și bebelușa. De asemenea, Hilaria a postat și imagini cu micuța Ilaria și frățiorii ei. 

Hilaria și Alec Baldwin sunt căsătoriți din 2012, iar primul copil al cuplului, Carmen, a venit pe lume în urmă cu 8 ani. A fost urmat de Rafael, Leonardo, Romeo, Eduardo și Maria Lucia. Cea din urmă a fost născută de o mamă surogat. 

Ce a stabilit ancheta FBI în cazul morții Halynei Hutchins

Ancheta FBI în cazul morții Halynei Hutchins a ajuns la final. Potrivit anchetatorilor, Alec Baldwin a apăsat pe trăgaciul pistolului cu care a fost ucisă regizoarea. Raportul celor de la FBI contrazice versiunea actorului care a declarat că nu a apăsat pe trăgaci.

Halyna Hutcchins avea 42 de ani când a murit pe platourile de filmare ale western-ului “Rust”. Tragedia s-a petrecut în 21 octombrie, la o fermă din New Mexico. 

Potrivit martorilor, Alec Baldwin se pregătea să filmeze scena cu arma, când a pus mâna pe revolverul Colt 45 și s-a adresat echipei de producție: “Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, și ‘Bang!”, scrie Daily Mail.

La scurt timp, Halyna Hutchins s-a prăbușit la pământ cu o hemoragie puternică. Glonțul tras de Alec Baldwin i-a străpuns pieptul și l-a rănit inclusiv pe regizorul Joel Souza, care se afla în spatele Halynei. 

FBI a ajuns la concluzia că arma nu se putea descărca fără ca trăgaciul să fie apăsat. Raportul, publicat de agentul special Jose Cortez, arată că FBI a efectuat trei teste de descărcare accidentală a armei de foc folosite de Baldwin pentru a determina dacă aceasta ar fi putut trage fără ca trăgaciul să fie apăsat, scrie USA Today.

Fiecare test a dus la aceeași concluzie: că arma nu s-ar fi putut declanșa "fără o apăsare a trăgaciului".

Alec Baldwin, acuzat de omor prin imprudență

Familia regizoarei Halyna Hutchins a intentat un proces în care îl acuză pe Alec Baldwin de omor prin imprudență. Avocatul familiei a declarat într-o conferință de presă că acuzațiile se îndreaptă și către alți membri ai echipei de filmare.   

“Sunt mulți vinovați, însă domnul Baldwin era persoana care ținea arma”, a spus avocatul Brian Panish în urmă cu câteva luni la o conferința de presă, potrivit LA Times. Halyna și soțul ei, Matthew Hutchins au un fiu, în vârstă de 9 ani.

Fotografii: Getty Images/ Instagram 

  • Alec Baldwin, la al optulea copil! Soția actorului, Hilaria, a dus pe lume o fetiță

related posts

Modifică setările cookies