Alec Baldwin, reacție virulentă după ce a fost luat la rost pe Instagram


Alec Baldwin și soția lui, Hilaria, au șocat internetul după ce au anunțat că au un nou copil, la nici 6 luni de la venirea pe lume al celui de-al cincilea moștenitor al familiei. Actorul de 62 de ani a intrat în conflict cu admiratorii săi din mediul online.


Alec Baldwin și soția lui au salutat venirea pe lume a celui de-al șaselea copil al familiei, însă nu au explicat cum a fost posibil ca Hilaria să nască la doar 6 luni de la „livrarea” ultimului copil. 

Unii dintre fanii lor nu au putut accepta această lipsă de transparență din partea actorilor și i-au criticat pe Instagram. Una dintre postări l-a scos din sărite pe Baldwin.

Ea a născut acum 6 luni. Dacă a fost prin mamă-surogat, spuneți asta. Dacă bebelușul a fost adoptat, spuneți asta. Dacă el a fost rezultatul unei aventuri și ai decis să-l crești împreună cu soția, doar spune asta. Dacă nu vreți să spuneți nimic – de ce nu vă opriți amândoi din a posta și a cerși pentru clickbait. Creșteți-vă cei 100 de copii în privat”, le-a transmis un admirator.

Alec Baldwin a luat foc după comentariul incisiv și a reacționat urât: „Ar trebui să taci naibii din gură și să-ți vezi de treburile tale”, a răspuns actorul.

El a continuat să se războiască online cu urmăritorii lui și a oferit și o explicație pentru care oamenii „sunt atât de răi”.

Pentru că, practic, nu sunt foarte deștepți. Americanii sunt oamenii care știu cel mai puțin să ducă o viață pașnică și sănătoasă față de majoritatea lumii civilizate”, a mai scris actorul.

Hilaria și Alec Baldwin mai au împreună 5 copii: Carmen (7 ani), Rafael (5 ani), Leonardo (4 ani), Romeo (3 ani) și Eduardo, născut în septembrie 2020.

Actorul mai are o fată de 25 de ani, Ireland, din mariajul cu Kim Bassinger.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum să faci cele mai tari ședințe foto

  • Alec Baldwin, reacție virulentă după ce a fost luat la rost pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies