Bella Hadid, Cara Delevingne și Irina Shayk, apariții incendiare în lenjerie intimă. Imagini din culisele show-ului lansat de Rihanna


Prezentarea colecției de lenjerie intimă, lansată recent de cântăreața Rihanna, a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte în mediul online. Și asta pentru că artista a ales pentru spectacol nume sonore din industria modei. 


Modelele Bella Hadid, Cara Delevingne, Irina Shayk, dar și actrița Demi Moore au fost printre cele mai senzuale apariții la prezentarea de modă ”Savage X Fenty Show”. Versiune completă poate fi urmărită pe site-ul amazon.com, la secțiunea Prime Video.

Vedetele au împărtășit câteva fotografii și imagini video din culisele show-ului pe rețelele de socializare, spre încântarea fanilor. Fotomodelul Bella Hadid s-a arătat foarte emoționată de prezentare: ”Alter ego-ul meu ...Nu o cunosc”, a semnat ea în dreptul unui video. 

 
 
Cara Delevingne, în vârstă de 28 de ani, a avut și un machiaj ieșit din tipare, atrăgând toate privirile. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TOMORROW!! Get ready... ⚡️⚡️ #SAVAGEXFENTYSHOW VOL. 2 on @amazonprimevideo #SavageNotSorry @badgalriri

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

 
Savage x Fenty este o linie de lenjerie intimă adresată tuturor femeilor, indiferent de talie, greutate, naționalitate, sau credință. De aceea, pe lângă vedetele de top, Rihanna a ales pentru prezentare și femei obișnuite. (vezi galeria foto)
 
”Viziunea mea pentru Savage x Fenty a fost dintotdeauna ca femeile să se simtă încrezătoare și să-și exprime personalitatea. Nu există reguli atunci când vorbim despre crearea lenjeriei”, a declarat Rihanna. 
 
 
Sursă foto: Getty Images, Instagram bellahadidcaradelevingneirinashayk
 
Vezi și: Află cum să faci bani în pandemie de la Cristian Dascălu - Trending Review cu Daragiu - episodul 40
 

  • Bella Hadid, Cara Delevingne și Irina Shayk, apariții incendiare în lenjerie intimă. Imagini din culisele show-ului lansat de Rihanna

related posts

Modifică setările cookies