Bella Hadid spune adevărul despre viața ei plină de imperfecțiuni: „Toți suntem croiți din același material”


Bella Hadid (25 de ani) nu și-a ascuns problemele de sănătate mintală, care i-au provocat cea mai mare criză de identitate de până acum. Fotomodelul de talie mondială vorbește într-un nou interviu despre adevărata ei față, dincolo de viața fericită pe care o expune pe rețelele sociale.


Când invidiezi pe cineva sau tânjești la viața pe care o duce el, e bine să te gândești dacă acel cineva e chiar atât de fericit cum pare.

Bella Hadid dezvăluie o altă latură a sa, cea reală, a unei femei aflate în cea mai mare criză existențială.

Chiar dacă pe Instagram lucrurile arată atât de frumos, la sfârșitul zilei toți suntem croiți din același material”, mărturisește Bella pentru WSJ, unde a dat detalii despre „lupta” ei din ultimii ani.

Fire depresivă, Bella s-a confruntat în ultimii doi ani cu anxietăți de tot felul. Totuși, nu s-a sfiit să vorbească despre ele și să posteze fotografii în care plânge în hohote.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Bella Hadid: „N-am mai apelat la un stilist de mult timp”

Topmodelul a mărturisit că s-a temut și să iasă din casă, din cauza presiunii exercitate de paparazzi și de imaginea pe care trebuia mereu să o păstreze nealterată.

N-am mai apelat la un stilist de mult timp, poate chiar doi ani. În ultimul an a fost foarte important pentru mine să învăț că, chiar dacă oamenii vorbesc despre stilul meu sau dacă le place sau dacă nu le place, nu contează, pentru că este stilul meu. Când ies din casă dimineața, mă gândesc: Asta mă face fericită? Mă simt bine în asta și confortabil?”, a dezvăluit Bella Hadid.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Bella Hadid spune adevărul despre viața ei plină de imperfecțiuni: „Toți suntem croiți din același material”

related posts

Modifică setările cookies