Ce a postat Shakira, după ce a confirmat că s-a despărțit de Gerard Piqué?


În ziua în care avocații cuplului au remis un comunicat de presă despre statutul relației lor, artista a postat un anunț îngrijorător.


Fanii cântăreței Shakira și ai fotbalistului Gerard Piqué încă mai sperau ca preferații lor să treacă și peste acest nou zvon al despărțirii lor, ca peste atâtea altele, când avocații celor doi i-au ajutat la redactarea confirmării: „Cu regret, confirmăm că ne-am despărțit. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere“, se arată în declarația lor comună, după 12 ani de relație și doi copii: Milan, de 9 ani, și Sasha, de 6 ani.

Tabloidele din Spania comentau, deja, de câteva zile faptul că cei doi nu mai formează un cuplu, după ce Shakira l-ar fi prins pe Piqué că o înșela cu o blondă de 20 de ani. Și, în consecință, i-a cerut să părăsească căminul conjugal și să se mute singur.

Fanii i-au umplut columbiencei pagina de Instagram cu mesaje de susținere, iar unii au semnalat faptul că Shakira ar fi fost văzută într-o ambulanță și se întrebau dacă se simte bine.

Informația apăruse și în presa spaniolă, care susținea că artista ar fi avut suferit un atac de panică și că ar fi solicitat ajutorul medicilor. Ba mai mult, în ambulanță, ar fi fost însoțită și de partenerul său de viață, într-un ultim efort de a-i demonstra că îi este alături.

Pentru a pune capăt asaltului întrebărilor, cântăreața sud-americană a clarificat pe Twitter de ce a fost văzută mergând de urgență la spital. „Vreau să vă spun că acele fotografii sunt de weekendul trecut (28 mai), când, din păcate, tatăl meu a avut o cădere și a trebuit să merg cu el în ambulanță, spre spital, unde se recuperează acum. Vă rog să vă rugați pentru el și vă mulțumesc pentru toate gândurile voastre bune“, a scris Shakira pe Twitter, la puțin timp după ce agențiile de presă au primit confirmarea despărțirii sale de Gerard Piqué.

Unii fani cred că e doar o nouă diversiune, întrucât Shakira nu locuiește împreună cu tatăl său și n-ar fi avut cum să fie în aceeași ambulanță cu el. Dar cine poate ști care e adevărul, de vreme ce ruptura între ea și fotbalist s-ar fi petrecut acum vreo 3 luni, timp în care Shakira ar fi trecut printr-un proces de vindecare și, cu siguranță, a căutat sprijinul familiei?!

FOTO: Twitter, Profimedia

Mona Lisa atacata cu tort!

  • Ce a postat Shakira, după ce a confirmat că s-a despărțit de Gerard Piqué?

related posts

Modifică setările cookies