Ce face Meghan Markle în timp ce Prințul Harry călătorește în Japonia. Iată cum a fost surprinsă Ducesa de Sussex


Prințul Harry este plecat într-o călătorie în Japonia, în timp ce soția sa a rămas în SUA. Cum a fost surprinsă Meghan Markle în absența Ducelui de Sussex?


Ducele de Sussex a plecat într-o călătorie în Japonia pentru a participa la SPS Sports Values Summit-Special Edition. Acesta a participat alături de prietenul său, care e și jucător de polo, Ignacio „Nacho” Figueras.

În schimb, Meghan Markle își face de cap în SUA, o sursă a dezvăluit publicației PEOPLE că Ducesa de Sussex a participat marți la concertul lui Taylor Swift în Los Angeles.

Se pare că Meghan Markle s-a bucurat din plin de show, ba chiar s-a ridicat din scaun pentru a cânta piesa „You Belong with Me”. Conform celor de la PageSix, Meghan a fost însoțită de prietena ei Lucy Fraser.

Ieșirea lui Meghan a avut loc în timp ce Prințul Harry își petrece timpul în Asia. Marți, Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a fost filmat sosind la Aeroportul Haneda din Japonia înaintea Summitului ISPS Sports Values Special Edition din Tokyo de miercuri.

Timpul petrecut separat vine la doar patru zile după ce cuplul a sărbătorit cea de-a 42-a aniversare a lui Meghan și aproape o săptămână după ce au ieșit la cină la Tre Lune în Montecito, nu departe de casa lor din California, potrivit tvmania.ro.

Sursa foto: gettyimages/ shutterstock

  • Ce face Meghan Markle în timp ce Prințul Harry călătorește în Japonia. Iată cum a fost surprinsă Ducesa de Sussex

related posts

Modifică setările cookies