Cine este și ce face noul iubit al lui Taylor Swift. Fratele acestuia i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți


Taylor Swift are un nou iubit, iar acest lucru a fost confirmat chiar de către Jason, fratele acestuia, după o perioadă de supoziții. Povestea lor nu a început în urmă cu mult timp, dar totul se pare că merge din ce în ce mai bine.


În prima parte a acestui an, după șase ani de relație, Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit de comun acod. Acum, la doar câteva luni distanță, artista se pare că are un nou iubit, iar totul merge ca pe roate.

Jason Kelce a declarat că fratele lui, fotbalistul Travis Kelce, se întâlnește cu Taylor Swift de la începutul lunii, iar zvonurile despre relația celor doi sunt „100% adevărate”, iar „lucrurile merg foarte bine”. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Taylor Swist are 33 de ani, iar aceeași o vârstă și are Travis, care este jucător al echipei Kansas City Chiefs. Niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru până acum, dar afirmațiile artistei au fost suficiente ca fanii celor doi să fie siguri că, într-adevăr, sunt împreună.

Cu toate acestea, Jason Kelce a mărturisit că nu știe prea multe despre viața sentimentală a fratelui său, dar și că preferă să stea departe de acest aspect, deoarece nu vrea să intervină acolo unde nu este treaba lui.

„Cred că lucrurile merg foarte bine și cred că zvonurile sunt 100% adevărat. Nu știu prea multe despre ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Travis. Treburile lui sunt treburile lui și încerc să stau departe de această lume”, a spus Jason, conform Daily Mail.

Înainte de a începe o relație cu Taylor Swift, fotbalistul în vârstă de 33 de ani a avut o relație cu Kayla Nicole, prezentatoare și influencer de peste ocean. Mai mult decât atât, conform The Messenger, Taylor și Travis s-au întâlnit prima dată în urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când artista se afla în New York.

 

Sursa foto: Getty Images

  • Cine este și ce face noul iubit al lui Taylor Swift. Fratele acestuia i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

related posts

Modifică setările cookies