Cum arată topmodelul Bella Hadid fără strop de machiaj


Bella Hadid este ravisantă când își face apariția pe covorul roșu sau când defilează pe marile podiumuri de modă din întreaga lume. La fel de bine arată și când se pozează singură în baie, fără strop de machiaj. 


Topmodelul de 24 de ani și-a uimit fanii cu cele mai recente fotografii postate pe Instagram. Bella Hadid și-a făcut câteva selfie-uri în oglinda de la baie, într-un costum de baie super sexy. 

Fanii i-au admirat abdomenul tonifiat, bustul ferm, picioarele tonifiate și bronzul uniform. Imaginile cu Bella în costum de baie și fără strop de machiaj au adunat peste 2 milione de like-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ???? (@bellahadid)

“Mi s-a oprit inima!”, “Corp de vis”, “Ești atât de sexy”, “Chip de păpușă” sau “Nu pot să cred că ești reală!” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. 

Bella le-a arătat fanilor cum arată chipul ei fără make-up (foto: Instagram)

Vezi mai multe imagini cu Bella Hadid în galeria foto de mai jos

Imaginile au fost postate la scurt timp după performanța lui The Weeknd de la Super Bowl, iar cârcotașii sunt de părere că Bella a vrut să-i amintească artistului ce a pierdut. Bella și The Weeknd au avut o poveste de iubire presărată cu împărțiri și despărțiri. Cei doi s-au cunoscut în 2015, 

Fotografii Getty Images/ Instagram bellahadid

Vezi și VIDEO: Gafa postată de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53

 

  • Cum arată topmodelul Bella Hadid fără strop de machiaj

related posts

Modifică setările cookies