Este una dintre cele mai dorite femei din lume, dar bărbații se sperie când îi văd mâinile. Khloe Kardashian, ținta ironiilor


Toată viața a fost în urmbra surorilor ei mai mari, Kim și Kourtney, iar acum este, în sfârșit, momentul lui Khloe Kardashian să strălucească. Însă nici acum fanii nu o lasă să se bucure de momentul ei de glorie.


La 37 de ani, Khloe Kardashian arată mai bine ca niciodată. “Rățușcă cea urâtă” a familiei Kardashian s-a transformat într-o femeie superbă, posesoare a unei siluete de invidiat. Acum că a slăbit și că nu mai au motive să comenteze legat de kilogramele în plus, “cârcotașii” au găsit altceva de care să se lege – “mâinile de vrăjitoare” ale lui Khloe. Vedeta a postat de curând câteva poze sexy în mașina sa, însă followerii ei de pe Instagram nu au avut ochi decât pentru degetele neobișnuit de lungi ale vedetei și unghiile ei “imposibile”.

“Mâinile lui Khloe arată ca ale unei creaturi despre care eu îmi imaginez că trăiește sub patul meu și mă apucă de glezne în somn” -  este un meme care circula pe internet. #

Khloe Kardashian nu are noroc în dragoste

Khloe Kardashian, sora mai mica a celebrei Kim, pur și simplu nu are noroc în dragoste. Toți bărbațîi din viața ei au înșelat-o și au umilit-o, iar ultima veste primită nu face decât să înrăutățească și mai tare lucrurile. Tristan Thompson fostul ei iubit și tatăl fetiței sale, a făcut un copil cu o altă femeie în timp ce încă erau împreună.

 

Thompson s-a văzut nevoit să recunoasa rezultatul testului de paternitate și și-a cerut oficial scuze față de Khloe Kardashian. “Khloe, nu merti asta. Nu meriți să ai inima frântă și să fii umilită. Nu meriți felul în care m-am purtat cu tine în acești ani. Faptele mele nu reflectă felul în care eu te percep. Te iubesc și respect. În ciuda a ceea ce crezi. Îmi pare incredibil de rău”, a scris acesta într-o postare pe Instagram.

Când credea că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele baschetbalistului Tristan Thompson, acesta a început să o însele pe Khloe cu diverse femei, iar tabloidele au dat toate detatiile acestor infidelități.

“Cireașa de pe tort” a fost o orgie despre care tabloidul britanic Daily Mail a aflat și a publicat poze în exclusivitate. Deși au împreună o fetiță de 3 ani, Khloe Kardashian nu a mai suportat umilința și l-a părăsit pe baschetbalist.

 

  • Este una dintre cele mai dorite femei din lume, dar bărbații se sperie când îi văd mâinile. Khloe Kardashian, ținta ironiilor

related posts

Modifică setările cookies