Khloe Kardashian așteaptă încă un copil cu bărbatul care a înșelat-o și umilit-o de nenumărate ori


Veste șoc în showbizul internațional: Khloe Kardashian așteaptă al doilea copil cu baschetbalistul Tristan Thompson, printr-o mamă surogat. Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 4 ani, True.


Khloe Kardashian și Tristan Thompson s-au despărțit cu scandal. După numeroase infidelități, cireașa de pe tort a fost că baschetbalistul a lăsat o altă femeie însărcinată în timp ce era cu Khloe. Între timp, aceasta a născut, însă Thompson nu a mers să își cunoască băiatul, despre care inițial a spus că nu e al sau. Testele de paternitate au dovedit însă acest lucru.

Un reprezentant al lui Khloe a confirmat vestea că vedeta de reality show și fostul ei partener vor avea încă un copil. Acesta a fost conceput în noiembrie. “Khloe este extrem de recunoscătoare mamei surogat pentru o asemenea binecuvântare. Vă rugam să ne respectați intimitatea, astfel încât Khloe să se poată concentra asupra familiei”.

În ciuda faptului că vor avea încă un copil împreună, Khloe și Tristan nu s-au împăcat și nu au vorbit din decembrie, decât chestiuni legate de co-parenting.

Surse apropiate cuplului spun că bebelușul urmează să vina pe lume în câteva zile, însă unii susțin că acesta deja s-a născut.

Evident, Twitter-ul a explodat și fanii au criticat-o pe Khloe pentru decizia de a face un copil cu bărbatul care a înșelat-o de câte ori a avut ocazia: “Sigur e vorba de o mamă surogat și nu de încă o aventură de o noapte avută de Tristan?”, întreabă ironică o fană.

 

  • Khloe Kardashian așteaptă încă un copil cu bărbatul care a înșelat-o și umilit-o de nenumărate ori

related posts

Modifică setările cookies