Rochia pentru care ai nevoie de un corp perfect! Khloe Kardashian, într-o ținută de latex ultra mulată


Ani de zile a fost considerată “rățușca cea urâtă” a familiei Kardashian, însă acum, la 37 de ani, Khloe este cea mai “fit” dintre surorile ei.


Khloe Kardashian a trecut printr-o transformare uluitoare. A scapăt de kilogramele în plus, a devenit pasionată de finess, iar acum are silueta mult visată. Înaltă, blondă, cu forme fix acolo unde trebuie, sora mai mica a lui im Kardashian face senzație cu outfiturile ei super sexy.

 

La cea mai recentă apariție în public, Khloe Kardashian și-a etalat silueta sculptată într-o rochie mulată, de latex. Vedeta de reality show a purtat rochia fără sutien, spre încântarea paparazzilor. Și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare voluminoși, sandale transparente și o poșetă chic. Ca de obicei, unghiile sale au dimensiuni imposibile.

De la colăcei și celulită, la un abdomen perfect cu pătratele și picioare de model super tonifiate – Khloe Kardashian este visul oricărui bărbat. Cu toate astea, vedeta de reality show este încă singură, după scandalul care l-a implicat pe tatăl fetiței sale. Baschetbalistul Tristan Thompson a înșelat-o cu o altă femeie care a rămas însărcinată și a născut între timp un băiețel.

Khloe încearcă să își revină din punct de vedete psihic, însă până acum nu a mai fost văzută cu niciun alt bărbat de la despărțirea de Thompson.

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

 

  • Rochia pentru care ai nevoie de un corp perfect! Khloe Kardashian, într-o ținută de latex ultra mulată

related posts

Modifică setările cookies