În trecut era considerată rățușca urâtă a familiei. Khloe Kardashian, trup de zeiță într-o nouă ședință foto


În trecut, Khloe Kardashian era considerată cel mai puțin atrăgătoare dintre toate surorile Kardashian. Cu timpul, aceasta s-a dedicat complet antrenamentului fizic, a introdus în viața sa o alimentație sănătoasă și și-a făcut câteva intervenții estetice, care au ajutat-o să devină în prezent una dintre cele mai frumoase membre ale familiei Kardashian. Drept dovadă stau și cele mai recente fotografii cu aceasta în costum de baie, rezultat al unei colaborări ale vedetei cu un brand de costume de baie.


Khloe Kardashian, în vârstă de 38 de ani, uimește pe zi ce trece cu forma sa fizică. Devenită o pasionată a fitness-ului, sora lui Kim Kardashian a reușit să aibă una dintre cele mai atrăgătoare siluete din toată familia Kardashian, surorile sale chiar lăudând-o pentru performanța sa. Ei bine, de când s-a transformat într-o lebădă, Khlow Kardashian bifează cele mai sexy apariții.

De curând, vedeta a devenit imaginea unor costum de baie, iar fotografiile realizate în urma ședinței foto de promovare au încins atmosfera pe rețelele sociale. Intreaga ședință foto a fost realizată printre valurile oceanului, iar costumele de baie i-au oferit lui Khloe o alură de zeiță, căci culoarea aurie î-a completat perfect bronzul de invidiat.

Colecția este o colaborare între brandul Body Glove, un brand american de articole și accesorii de baie fondat în 1953 de către Bill și Bob Meistrell, și propriul brand de îmbrăcăminte al lui Khloe Kardashian, Good American.

Sursă foto: Instagra, Getty

Vezi și:

  • În trecut era considerată rățușca urâtă a familiei. Khloe Kardashian, trup de zeiță într-o nouă ședință foto

related posts

Modifică setările cookies