Khloe Kardashian, filmată flirtând cu italianul sexy din 365 Days. În ce ipostaze a fost surprinsă cu Michele Morrone


Khloe Kardashian are o viață extrem de complicată, însă asta nu a împiedicat-o să flirteze cu unul dintre cei mai sexy și mai doriți bărbați din lume  - actorul italian Michele Morrone, cunoscut din filmul 365 Days.


Se știe că viața sentimentală e lui Khloe Kardashian este extrem de complicată. A fost înșelată de aproape toți iubiții ei, iar acum este mamă singură. Tatăl fetiței sale a înșelat-o și a lăsat o altă femeie însărcinată în timpul relației lor. Și cum asta nu ar fi un lucru îngrozitor, Khloe tocmai a făcut un alt copil, prin intermediul unei mame surogat, cu același bărbat – baschetbalistul Tristan Thompson. 

 

Astfel, cu un nou născut lăsat acasă, cu o viață sentimentală demnă de o telenovelă, Khloe Kardashian a zburat la Milano ca să facă prezența la Săptămână Modei.

 

Acolo, paparazzii au surprins-o în compania unui dintre cei mai sexy bărbați din lume. Khloe și italianul Michele Morrone au fost filmați la o petrecere mondenă extrem de apropiați unul de celălalt. 

 

În ciuda zvonurilor care au circulat cum că ar fi gay, Michele Morrone nu a confirmat acest lucru. 

După ce au văzut imaginile, fanii au început să speculeze și  să își dorească o relație intre cei doi. “Okey, Michele Morrone și Khloe Kardashian împreună? Asta este cuplul de care am nevoie în acest moment!” , “Numai gândul că Khloe ar ieși cu Michele mă face extrem de fericită. El este absolut delicios, iar ea chiar îl merită!”, au scris fanii pe Twitter.

Vezi și VIDEO: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

  • Khloe Kardashian, filmată flirtând cu italianul sexy din 365 Days. În ce ipostaze a fost surprinsă cu Michele Morrone

related posts

Modifică setările cookies