Khloe Kardashian, mărturisiri sincere despre lupta cu cancerul. Imaginile care au cutremurat internetul 


Khloe Kardashian le-a dezvăluit fanilor că a trecut prin momente crunte, după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele. Cum a învins starleta boala?


Khloe Kardashian a avut cancert de piele. Sora lui Kim a dezvăluit recent că se reface după o operație delicată.

Starleta de 39 de ani a descoperit o formațiune canceroasă  pe față

Khloe și-a anunțat fanii din online că a trecut printr-o intervenție chirurgicală, după ce a descoperit că are pe față o formațiune canceroasă, asemănătoare cu un coș. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

„Pentru cei care nu știu încă, am avut o formațiune canceroasă pe față”, a scris Khloe Kardashian pe contul ei de Instagram.

Aceasta a dezvăluit pentru prima dată în octombrie, anul trecut, că medicii au descoperit o formațiune tumorală, despre care ea i s-a spus că „este incredibil de rară pentru cineva de vârsta mea”.

„Am decis să fac o biopsie la 7 luni după ce mi-am dat seama că nu dispare”, a scris ea la acea vreme, alături de o fotografie cu un prim-plan al obrazului ei. 

„Câteva zile mai târziu, mi s-a spus că trebuie să fac imediat o operație pentru a-mi îndepărta o tumoră de pe față.”

Vedeta le-a arătat fanilor de pe Instagram prin ce a trecut. Sora mai mică a lui Kim Kardashian a fost lăsată  cu o cicatrice imensă pe față și o adevărată groapă în obraz. Khloe a fost nevoită să aștepte nouă luni pentru a interveni estetic, atunci când echipa medicală a considerat că poate interveni pe zona obrazului cu fillere, așa că fața ei arată acum aproape normal.

„Arătam oribil în pozele de după operație, dar mă bucur că fața mea revine ușor-ușor la forma de dinainte”, a spus vedeta. 

Khloe este mama a doi copii mici, o fetiță și un băiețel, pe care îi are cu jucătorul de baschet Tristan Thompson, de care este despărțită, potrivit tvmania.ro.

Sură foto: Instagram/ Khloe Kardashian

  • Khloe Kardashian, mărturisiri sincere despre lupta cu cancerul. Imaginile care au cutremurat internetul 

related posts

Modifică setările cookies