Gerard Pique se consideră un tată responsabil! Declarațiile lui o vor scoate din minți pe Shakira: „Pentru a-i proteja...”


Un scandal monstru a izbucnit după anunțul că Shakira a fost înșelată de Pique cu o femeie mult mai tânără, urmând mai apoi lansarea pieselor de răzbunare, replicile dure și declarațiile controversate. Fostul fotbalist a tăcut luni întregi, dar acum a aruncat bomba despre copiii săi! Ex-ul Shakirei se consideră un tată implicat și responsabil!


Gerard Pique a stat și a îndurat săgețile venite din partea Shakirei. Piesele care îl descriu perfect au făcut înconjurul lumii, iar fanii artistei l-au judecat și l-au condamnat pentru alegerile sale. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat. Fostul fotbalist a vorbit, pentru prima dată, despre separarea de cântăreața columbiană, dar și despre relația pe care o are cu băieții lui, Sasha, în vârstă de 7 ani, și Milan, în vârstă de 9 ani.

„Fiecare are responsabilitatea lui de a face ceea ce este mai bine pentru copiii lor. Este vorba de a-i proteja. Aceasta este treaba tuturor părinților cu copiii lor. Pe asta mă concentrez și acesta este rolul meu de tată”, a declarat Gerard Pique, potrivit publicației spaniole El Pais.

Gerard Pique este „fidel propriei persoane” și împăcat cu imaginea pe care o are

Shakirei nu i-a fost atât de fidel cum susține că este propriei persoane. Ex-ul cântăreței este complet asumat și susține că nu are de gând să investească niciun ban pentru curățarea imaginii sale, cea pe care și-a făcut-o după scandalul cu fosta parteneră. De asemenea, este ferm convins că oamenii pe care îi iubește vor fi în continuare alături de el, așa că nu își face griji, declarându-se în final indiferent și fericit.

„Problema este modul în care oamenii percep lucrurile sau cum le împachetează presa. Încă fac ce vreau. Vreau să fiu fidel mie însumi. Nu voi pierde bani cu curățarea imaginii mele. Oamenii pe care îi iubesc și de care îmi fac griji sunt cei care mă cunosc. În rest, nu-mi pasă. Îmi pun energia pe oamenii care îmi sunt cei mai apropiați și le ofer ceea ce am. Sunt foarte fericit. Au fost schimbări în viața mea și am știut cum să păstrez această fericire”, a mai precizat el.

Sursă foto: Arhiva

  • Gerard Pique se consideră un tată responsabil! Declarațiile lui o vor scoate din minți pe Shakira: „Pentru a-i proteja...”

related posts

Modifică setările cookies