Gerard Pique și Clara Chia, dați afară din restaurant? Cum au fost filmați


După ce s-a despărțit de Shakira, fiind acuzat că o înșela, Gerard Pique a apărut tot mai des alături de Clara Chia Marti, tânăra despre care cântăreața afirma că este amanta fostului sportiv.


Din câte se pare, relația celor doi a evoluat destul de rapid, iar acum Gerard Pique și Clara Chia apar împreună destul de des, chiar dacă știu că paparazzi sunt pe urma lor aproape non-stop. Spre exemplu, recent ar fi avut loc un eveniment cel puțin bizar petrecut în Barcelona.

După cum notează jurnaliștii spanioli, Gerard Pique și Clara Chia Marti nu ar fi fost primiți într-un restaurant cu specific japonez sau au fost dați afară din local imediat după ce au intrat. Nu se știe exact ce s-a întâmpla acolo sau care a fost motivul pentru această decizie, dar Pique și Clara au fost filmați în timp ce plecau de la locație destul de supărați.

Peste clipul video care s-a viralizat în mediul online este scris că Gerard Pique și Clara Chia se aflau în Los Angeles, iar patronul restaurantului în care se aflau era fan Shakira, iar din această cauză i-a dat afară din local.

  • Gerard Pique și Clara Chia, dați afară din restaurant? Cum au fost filmați

related posts

Modifică setările cookies