Gerard Pique și Clara Chia, prezenți la nunta lui Marc Pique! Cum s-a îmbrăcat iubita fostului fotbalist la marele eveniment


Fratele lui Gerard Pique s-a căsătorit în urmă cu doar câteva zile în parohia Sant Vicenc de Montalt, iar la eveniment a fost prezent și cel mai controversat cuplu din showbiz! Iată cum s-au afișat cei doi și ce a ales să poarte Clara Chia!


Gerard Pique și Clara Chia trăiesc o poveste de dragoste ca în filme, chiar dacă nu de puține ori au fost puși la zid de fanii Shakirei. 

Tânăra de 24 de ani, cu care fostul fotbalist a înșelat-o pe cântăreața columbiană, nu a fost invitată la nuntă doar în calitate de parteneră a fratelui mirelui, ci și pentru că este prietenă cu Maria Valls, mireasa. După ce s-a aflat acest detaliu, mulți au fost de părere că idila celor doi a început după ce Gerard Pique se „învoia” de la Shakira ca să își viziteze fratele.

Cum a fost surprinsă Clara Chia la nunta lui Marc Pique

Clara Chia a ieșit în evidență printre invitați într-o rochie mulată, de culoare aurie, în timp ce Gerard Pique a purtat un costum bleumarin cu o cămașă albă.

Acesta a fost primul eveniment la care cei doi au venit în calitate de cuplu, după tot scandalul despărțirii fostului fotbalist de cântăreața Shakira.

Sursă foto: Profimedia

  • Gerard Pique și Clara Chia, prezenți la nunta lui Marc Pique! Cum s-a îmbrăcat iubita fostului fotbalist la marele eveniment

related posts

Modifică setările cookies