Hailey, nevasta lui Justin Bieber, mesaj de susținere pentru unchiul Alec Baldwin


Hailey Bieber este alături de unchiul ei, actorul Alec Baldwin, care trece prin momente cumplite după ce a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare ale westernului "Rust". 


Hailey este fiica lui Stephen Baldwin, fratele mai mic al actorului Alec Baldwin. Tânăra de 24 de ani este căsătorită din 2018 cu celebrul Justin Bieber. 

Modelul a postat la InstaStory câteva gânduri pentru unchiul ei și pentru familiile celor implicați în tragedia care a avut loc la săptămâna trecută.

„Toată dragostea mea merge către familia Halynei Hutchins. Este o tragedie de neimaginat și devastatoare. Gândurile mele merg și către Joel Souza, care se recuperează. Am inima frântă și sunt alături de toți cei implicați în această tragedie”, a scris nevasta lui Justin Bieber. 

Cum s-a petrecut tragedia 

Alec Baldwin a ucis-o joi, 21 octombrie, cu un foc de armă, accidental, pe Halyna Hutchins. Ucraineanca de 42 de ani era directoarea de imagine a peliculei Rust, care se filma în New Mexico. 

În timpul repetițiilor, Baldwin a primit un pistol și a fost asigurat că arma nu avea muniție reală. Când actorul a tras cu pistolul, Halyna a fost rănită în piept, iar glonțul l-a atins și pe regizorul  Joel Souza. Halyna a murit, iar Souza a fost dus la spital, dar între timp a fost externat.

Alec Baldwin (63 de ani) și-a anulat absolut toate proiectele după incidentul în care a fost implicat și care a condus la decesul Halynei Hutchins și la rănirea regizorului Joel Souza. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram
 
Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"
 
  • Hailey, nevasta lui Justin Bieber, mesaj de susținere pentru unchiul Alec Baldwin

related posts

Modifică setările cookies