Khloe Kardashian, ameninţată cu moartea de fostul soţ. Dezvăluiri incendiare


Cea mai mică dintre cele trei surori Kardashian a trecut printr-o căsnicie traumatizantă cu fostul baschetbalist american Lamar Odom (39 de ani). 


În cartea sa autobiografică, acesta din urmă a făcut dezvăluiri şocante despre viaţa sa şi despre relaţia de amor cu Khloe.

La numai o lună după ce s-au cunoscut, în 2009, Khloe Kardashian şi Lamar Odom (la acea vreme jucător la celebra echipă de baschet LA Lakers) s-au căsătorit, devenind unul dintre cele mai vânate cupluri mondene de peste Ocean.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Din păcate, dependenţa de droguri i-au ruinat lui Odom atât cariera de baschetbalist cât şi frumoasa poveste de dragoste cu Khloe (34 de ani). În autobiografia „Darkness to light”, carte scoasă deja pe piaţă, Lamar a descris „cel mai nefericit moment din viaţa sa”. Astfel, atunci când Kardashian a aflat de problema cu drogurile şi a încercat să-l ajute prin intermediul prietenilor, Odom a înnebunit de furie.

Ce dracu faci? Vrei să mă faci de ruşine? O să te omor, nu ştii de ce sunt în stare”, a fost ameninţarea care a determinat-o ulterior pe Khloe Kardashian să pună punct căsniciei. „Sunt sigur că în acel moment trebuia să fie foarte speriată. Nu pot să cred cum m-am comportat cu o regină ca ea”, a mărturisit Odom în cartea sa.

Lamar Odom a făcut precizări şi despre tragicul episod în care a fost la un pas să-şi piardă viaţa. În 2015, în plin proces de divorţ cu Khloe, fostul sportiv a fost găsit în comă într-un bordel din Las Vegas, după patru nopţi de destrăbălare cu droguri şi femei uşoare. „Am vrut doar să mă distrez.

Doctorii mi-au zis că am supravieţuit miraculos”, spune acum Lamar Odom, care a reuşit să depăşească atunci mai multe accidente vasculare, dar şi două infarcturi. Americanul susţine acum că a lăsat în urmă dependenţa de cocaină, chiar dacă mai face uneori excese bahice şi se mai relaxează cu nişte marijuana. 

De partea cealaltă, Khloe Kardashian l-a dat uitării pe Lamar cu un alt baschetbalist din NBA, Tristan Thompson, cu care are o fetiţă. Cei doi s-au despărţit însă la începutul acestui an după ce Khloe ar fi aflat că Tristan a înşelat-o, chiar şi atunci când era gravidă.

  • Khloe Kardashian, ameninţată cu moartea de fostul soţ. Dezvăluiri incendiare

related posts

Modifică setările cookies