Motivul trist pentru care Selena Gomez se chinuia să fie slabă în timpul relației cu Justin Bieber


Un video de pe TikTok cu Selena Gomez de pe vremea în care avea o relație cu Justin Bieber a ajuns viral.  4,6 milioane de oameni au urmărit imaginile cu Selena în perioada ei “skinny”, inclusiv artista, care a reacționat cu un emoji trist.


“Motivul pentru care Selena Gomez e mereu slabă în timpul relației cu Justin Bieber este acela că el preferă fotomodelele” -  a concluzionat autoarea montajului. Însăși Selena Gomez a ajuns să vadă clipul, confirmând practic cu reacția ei cele spuse de autoare.

Ce-i drept, după despărțirea de Justin Bieber, Selena Gomez a avut o siluetă mai voluptoasă, însă multe dintre fluctuațiile ei de greutate au fost cauzate de multiplele probleme de sănătate cu care se confruntă. 

 

@donttellmymomma.fr He rathers models..My poor baby. #selenagomez ♬ daddy issues - EX7STENCE™

În 2015, artista a fost diagnosticată cu Lupus, iar medicamentele au făcut-o să ia în greutate. Ulterior, Selena a fost supusă unui transplant de rinichi.

 

În aprilie, Selena Gomez a încărcat un video pe TikTok în care își arăta nemulțumirea față de fanii care comentează negativ în legătură cu greutatea ei. “Sincer, nu îmi pasă de greutatea mea, pentru că oricum oamenii vor comenta. ‘Ești prea slabă’. ‘Ești prea grasă!’ Sunt bine așa cum sunt”, a spus Selena.

Atrista a explicat că greutatea ei depinde foarte mult de medicamentele pe care este nevoită să le ia pentru tot restul vieții. 

 

Sursa foto: GETTY IMAGES

  • Motivul trist pentru care Selena Gomez se chinuia să fie slabă în timpul relației cu Justin Bieber

related posts

Modifică setările cookies