Primele imagini cu Alec Baldwin după ce a ucis accidental un om pe platourile de filmare. Actorul, devastat


Alec Baldwin este devastat după incidentul teribil care a avut loc de platourile de filmare ale westernului Rust: actorul a împușcat accidental cu o armă de recuzită doi oameni, dintre care unul a decedat.


În trageria de la Hollywood și-a pierdut viața Halyna Hutchins, director de imagine, în vârstă de 42 de ani, iar regizorul Joel Souza, 48 de ani, a fost rănit grav, dar va supraviețui. 

În vreme ce poliția investighează acest accident bizar, paparazzii au obținut deja primele fotografii cu actorul, făcute la scurt timp după întâmplarea tragică.

Potrivit apropiaților, Alec Baldwin este în stare de șoc: acesta a fost fotografiat plângând, în timp ce vorbea la telefon. În altă imagine, actrul pare că este la capătul puterilor. 

 

Un purtător de cuvânt al lui Alec Baldwin a declarat că a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe care s-a declanşat din greşeală.

“Detaliile sunt neclare momentan, însă încercăm să aflăm mai multe. Vom face o anchetă completă în cazul acestui eveniment tragic”, au spus John Lindley, preşedintele sindicatului, și Rebecca Rhine, director executive, într-un comunicat oficial.

Citește mai multe despre acest accident pe www.protv.ro.

 

  • Primele imagini cu Alec Baldwin după ce a ucis accidental un om pe platourile de filmare. Actorul, devastat

related posts

Modifică setările cookies