Prințul Harry, discurs emoționant în cinstea soldaților din teatrele de operațiuni: "Armata m-a făcut să devin cine sunt astăzi"


Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au participat miercuri seara la un eveniment organizat în cinstea militarilor și veteranilor care s-au luptat în teatrele de operațiuni din întreaga lume. Prințul Harry a făcut o dezvăluire emoționantă în cadrul discursului pe care l-a susținut.


Prințul Harry și Meghan Markle au participat miercuri seară la 2021 Salute to Freedom, un eveniment organizat la New York, în cinstea militarilor de pretutindeni. 

Harry a susținut un discurs emoționant, în care a vorbit despre vremea petrecută pe front și modul în care timpul din teatrele de operațiuni l-a schimbat ca om. 

"Experiența mea în armată m-a făcut să devin ceea ce sunt astăzi. Voi fi întotdeauna recunoscător oamenilor alături de care am lucrat, indiferent de locul în care se află în lume acum. În război vezi lucruri pe care nu ți le-ai dori ca nimeni altcineva să le vadă vreodată. Întâmplările de acolo rămân imprimate în memoria noastră, uneori se derulează precum un slideshow", au fost cuvintele lui Harry.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu - Ștefan Hrușcă nu mă suportă, am auzit

  • Prințul Harry, discurs emoționant în cinstea soldaților din teatrele de operațiuni: Armata m-a făcut să devin cine sunt astăzi

related posts

Modifică setările cookies