Prințul Harry a cerut mai multă protecție pentru el și familia sa în țara natală. Răspunsul a fost negativ


Prințul Harry amenință, prin avocații săi, Guvernul britanic cu tribunalul, după ce Executivul de la Londra a refuzat să-i aigure protecție specială în timpul vizitelor în țara natală. Nepotul Reginei spune că are motive să se teamă pentru viețile soției și ale copiilor săi.


Prințul Harry și Meghan Markle au fost amenințați cu moartea de grupări „extremiste” și „neo-naziste”, spun avocații ducilor de Sussex. Într-o întâmpinare depusă la Înalta Curte de Justiție, reprezentanții legali ai ducilor de Sussex au amenințat cu procesul Guvernul britanic, pentru refuzul de a asigura protecția unor persoane de rang înalt.

Conform avocaților, Prințul Harry s-a oferit să plătească pentru serviciile de protecție și pază ale poliției, pe durata șederii sale în Marea Britanie.

Însă, spun aceștia, „acea ofertă a fost respinsă”, scrie Page Six. Ducele de Sussex plătește deja serviciile unei echipe private de securitate, dar avocații susțin că este nevoie de mai multă protecție în țara sa.

Conform documentelor depuse, securitatea Prințului Harry „a fost compromisă din cauza absenței protecției poliției” în luna iulie a anului trecut, când a vizitat Regatul.  

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Prințul Harry a cerut mai multă protecție pentru el și familia sa în țara natală. Răspunsul a fost negativ

related posts

Modifică setările cookies