Prințul Harry a spus adevărul lui despre bărbații din Familia Regală Britanică


Documentarul care „a aruncat în aer” Casa Regală Britanică, realizat de Meghan Markle și Prințul Harry, a produs rumoare la Buckingham. Seria dezvăluirilor Ducesei de Sussex a fost continuată cu cele ale Prințului Harry, care a taxat comportamentul bărbaților cu sânge albastru.


Prințul Harry se delimitează categoric de rudele sale de la Buckingham, în special de bărbați. Ducele de Sussex i-a caracterizat în termeni duri, deși a încercat să fie „finuț” în exprimare.

Cred că pentru atât de mulți oameni din familie, mai ales, în mod evident, pentru bărbați, poate exista o tentație sau un impuls de a se căsători cu cineva care s-ar potrivi modelului, spre deosebire de cineva cu care probabil ești destinat să fii”, a spus Harry în primul episod al documentarului catalogat „scandalos” de Familia Regală.

Prințul Harry a încercat să tragă un semnal de alarmă, într-un mod cât mai discret, în legătură cu relațiile „aranjate” de la Palat, delimitându-se categoric de acest obicei. El susține că s-a căsătorit cu Meghan Markle din dragoste, nu pentru a face pe plac familiei sale.

Ducele de Sussex a explicat că din acest punct de vedere seamănă cu mama lui, Prințesa Diana, care a luat „cele mai multe decizii, dacă nu toate, cu inima”.

Documentarul, la care Meghan și Harry au lucrat aproape doi ani, a avut și un moment care a pus-o pe Meghan Markle într-o situație penibilă. Ducesa de Sussex a povestit cum a fost prima întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a, dezvăluire pentru care nu a fost certată de britanici.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Prințul Harry a spus adevărul lui despre bărbații din Familia Regală Britanică

related posts

Modifică setările cookies