Prințul Harry o pune la zid pe Regina consoartă. Ce a spus ‘fiul rătăcitor’ de soția Regelui


Prințul Harry se îndepărtează tot mai mult de familia regală cu afirmațiile malițioase pe care le face. De data aceasta, mezinul l-a înfuriat pe Regele Charles III după afirmațiile despre Regina consoartă Camilla.


Prințul Harry a numit-o „ticăloasă” pe Regina consoartă Camilla, într-un nou interviu exploziv de promovare a cărții sale autobiografice. Ducele de Sussex nu s-a cenzurat deloc când a venit vorba de soția tatălui său, Regele Charles III. 

Prințul, care nu o poate ierta pentru că i-ar fi destrămat familia, a spus că actuala soție a regelui a simțit nevoia „să-și reabiliteze numele”, după ce Lady Di a aflat că era „a treia persoană din mariajul ei”.

În interviul acordat lui Anderson Cooper, gazda emisiunii 60 de Minute, prințul a susținut că legăturile ei cu presa au făcut-o periculoasă, acuzând-o că a profitat de această relație pentru a-și consolida poziția, în detrimentul Prințesei Diana.

A existat disponibilitatea deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie și cu ea, pe cale de a deveni Regina consoartă, aveau să rămână oameni sau cadavre în stradă din cauza asta”, a spus Harry, acuzând-o, voalat, de moartea mamei sale.

Citește și: Cele trei cuvinte cu care Prințul Charles a rănit-o pe Prințesa Diana chiar înainte nunții lor

Citește și: Copilăria nefericită a Prințesei Diana: părăsită de mama ei, a preluat acest rol de dragul fratelui mai mic

Dezvăluirile Prințului Harry sunt contestate de oameni din anturajul Coroanei britanice, care consideră alegațiile din cartea sa „scandaloase”. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Prințul Harry o pune la zid pe Regina consoartă. Ce a spus ‘fiul rătăcitor’ de soția Regelui

related posts

Modifică setările cookies