Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat sexul copilului în timpul interviului acordat pentru Oprah


În cadrul interviului acordat pentru Oprah, Megan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil.


La câteva săptămâni după ce au anunțat că urmează să devină părinți din nou, Ducii de Sussex au oferit o nouă informație despre viitorul copil. 

În cadrul interviului care a făcut înconjurul lumii, Prințul Harry a mărturisit încântat că: ”Este fată. Acum suntem patru și doi căței. Avem o familie completă. Ce poți să ceri mai mult?”, sugerând că se opresc aici cu extinderea familiei. 

Interviul Ducilor de Sussex a strânit numeroase comentarii la nivel internațional, dezvăluirile făcute de aceștia fiind neașteptate. Meghan Markle a dezvăluit că a avut gânduri suicidale și că a avut mai multe discuții contradictorii cu Kate Middleton. În plus, ea și Harry s-au căsătorit cu trei zile înainte de nunta oficială, în cadrul unei ceremonii secrete.

Megan Markle și Prințul Harry au renunțat la îndatoririle regale, iar în noiembrie 2019 au părăsit Marea Britanie, în prezent locuind în California.

sursa foto: ProfiMedia/ Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Vezi și: Episodul 4: Mituri despre sport în sarcină

  • Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat sexul copilului în timpul interviului acordat pentru Oprah

related posts

Modifică setările cookies