Selena Gomez, în imposibilitatea de a avea copii? Dezvăluirile dureroase făcute de celebra artistă


Cântăreața a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, iar medicamenele pe care le-a luat au făcut-o să creadă că niciodată nu va putea avea copii sau, dacă da, extrem de greu. Iată dezvăluirile făcute de Selena Gomez!


Selena Gomez, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la Hollywood, a traversat o perioadă extrem de grea. După ce a fost diagnosticată cu tulburare bipolară și i s-au prescris medicamente foarte puternice, artista a început să aibă și episoade psihotice, care au internat-o la un momemnt dat, în 2018, într-un spital specializat pentru boli mintale.

„Am început să simt că nu dețin controlul asupra mea. Am crezut că lumea ar fi mai bună dacă nu aș fi acolo”, a mărturisit artista pentru Rolling Stone.

Selena Gomez a mărturisit, de asemenea, că își dorește din tot sufletul o familie mare, însă din cauza medicamenteleor puternice pe care le-a luat de-a lungul timpul s-ar putea să nu poată duce la bun sfârșit o sarcină.

Tot în ultimul interviu, vedeta Disney a povestit un moment emoționant pe care l-a trăit de curând. După ce și-a vizitat o prietenă care încerca să rămână însărcinată, artista de 30 de ani s-a întors în propria mașină, acolo unde a izbucnit instant în lacrimi, fiindcă a realizat că s-ar putea să nu devină niciodată mamă din cauza medicamentelor puternice pe care și le-a administrat.

„Din cauza acelor medicamente pe care le ia pentru a-și trata tulburarea bipolară, ea spune că „probabil” nu va putea să aibă copii”, a scris Alex Morris de la Rolling Stone. 

Sursă foto: Getty

  • Selena Gomez, în imposibilitatea de a avea copii? Dezvăluirile dureroase făcute de celebra artistă

related posts

Modifică setările cookies