Selena Gomez le răspunde fanilor care o întreabă de ce îi tremură mâinile în clipurile de pe TikTok


Selena Gomez a publicat la începutul lunii ianuarie un videoclip pe TikTok, în care le arăta fanilor rutina sa de demachiere, însă atenția lor s-a îndreptat asupra unui detaliu legat de corpul vedetei - tremurul mâinilor. Curioși, aceștia au întrebat-o ce se întâmplă cu ea, iar vedeta le-a oferit răspunsul.


În clipul viral de pe TikTok, Selena Gomez foosește mai multe produse cosmetice pentru a-și înlătura machiajul și a-și pregăti pielea pentru culcare. La un moment dat, aceasta aplică apă micerala pe un beauty blender, însă mâinile îi tremură în mod vizibil.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

Iar potrivit explicațiilor sale, tremurul este un efecte secundar al medicamentelor luate pentru boala Lupus de care suferă.

„Lol, îmi tremură mâinile din cauza medicamentului meu pentru lupus”, a scris ea în comentariile clipului redistribuit de un fan, pe care ulterior l-a șters. „De asemenea, nu sunt o profesionistă în machiaj, nu am o tehnică”.

Nu este pentru prima oara când fanii observă acest tremur al Selenei. În alt clip, în care își aplică o linie de tuș, urmăritorii ei și-au manifestat îngrijorarea când au văzut cât de greu este să-și controleze mișcările mâinilor.

Cântăreața în vârstă de 30 de ani a fost diagnosticată cu Lupus în 2014, o afecțiune autoimună care poate provoca inflamații în organism. 

Sursă foto: Getty

  • Selena Gomez le răspunde fanilor care o întreabă de ce îi tremură mâinile în clipurile de pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies